Friday, April 15, 2011

bekal oh bekal

last week aku pi tgk movie citer Rio tu. Pastu ada promotion kalo beli combo set popcorn leh dpt lunch box rio free. So aku bli la combo tu sbb lunch box tu sgt le comel.

 comelkan?? kaler biru lagi. ada dua kaler, lg satu kaler kuning, tp aku pilih biru


 tetiba la plak 2-3 hari ni, alysya request nk bwk bekal g school. Tp sebab mak ko ni rajin sgt, so goreng nugget jer la. Hahaha. Eh dah 3 hari dia bawak bekal nugget. Bila aku ckp tukar lain la plk, asik mkn nugget je, alysya xmo..dia kata.."xpe la, kita suka nugget". Haa..sukati ko la nak. Mak ko janji senang je. Goreng je 4 ketul nugget, bancuh air ribena. SIAP. Sian ko nak, dpt mak yg rajin sgt macam ni.
 
Siap suh letak mayo lg ha. Alysya ni suka sgt makan mayo. Risau gak aku. Tp ikut mak dia gak la...hahaha.

3 comments:

liwaniel said...

comel lunch box tu..irfan dok ajak2 jugak tgk citer rio tu..

Iena@MaMaJannah&Rizqi, said...

hahaha..ok aper sham bawak nugget ngan air rabena..kalo tak bawak aper2..mcm aku ni???...hehehe
best tak citer rio ni??

Hirda Ibrahim said...

rajin le tu ko,
tanya aku ni. air kosong + biskut or roti letak peanut butter je. tu pun semua shahnun yg prepare.
comei kan bekas dia. 2 tier lagi.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails