Friday, December 16, 2011

DKNY

ni kira reward untuk diri sendiri la kan... hahaha alasannn!!! Time2 xmas ni, mmg xleh tahan tgk shopping di sana sini. Sumernya best2, packaging menarik... tu yg paling xleh tahan tu.

aku mmg giler perfume!!! mesti ada at least 3-4 jenis perfume dlm satu2 masa. Pastu bila tgk botol2 perfume tu tu dah separuh, mula la gelabah nk beli lain. Macam kan ko byk duit ...sangatttt. Tapi aku mmg dah aimed ujung tahun ni aku mesti rembat at least sebotol lg perfume smpena sale xmas ni. Juling mata tgk botol perfume yg cantik2 tu. Setelah brapa kali keluar masuk shopping mall nk survey perfume apa yg dibeli, akhirnya aku decide nk bli DKNY je. Ekceli, aku plan nk bli perfume Lanvin - Marry Me. Tp now yg botol besar xdak promotion, so nx time je la bli yg tu.
 
 hohohoho...tgk packaging je dah menggetar jiwa ku...hahaha
 
 
 isi di dalamnya...
100 ml EDP
100ml body lotion
1 miniature
best giler... aku kalo bli perfume mmg make sure mesti dpt free miniature nih. Suka sgt tgk botol kecik2 tu. Lg pon sng nk bwk pi travel mana2. Tak yah nk hangkut botol besar gabak tu.
 
 
 

dpt beg free lagi. Eh susah payah aku nk dpt beg ni tau. Beg ni punya psal, dari Sogo aku berangkut ke OU baru dpt beg nih. Sbb kat Sogo, kalo bli promotion set kat atas ni, xleh dpt bag. Kalo bli single bottle perfume tu semata je leh dpt free bag ni. Puas aku kenyit2 mata kat SA tu tp dia ttp xmo bg. Terus wat muka simpati ala Puss in Boots kat Cooi ajak pi OU plak. Sbb before tu aku dah survey kt OU, dah bodek2 SA kt situ. Dia kata kalo aku bli kat dia, dia will bg bag free. Sanggup ko pi OU plak. Mujur laki den x marah. Hehehe.
 
 
 pastu dpt sample perfume ni dua. Mekacih la dik yer. Baik ko ngan akak. Tak kedekut, nnti akak bwk kawan2 bli perfume kat ko yerrr.

2 comments:

Emy Omar said...

Best Sham..reward utk diri sendiri ye.Paling best ada gift sampingan..

ak yuyunz said...

aaa.. bestnya bau apple dkny..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails