Tuesday, June 26, 2012

Gedik2 @ Rainforest One Utama

Tak ingat plak bila pegi ni. Banyak pic dlm camera, tp kebizian dn kemalasan melanda nk hapdet blog. So trperap sumernya. Ni baru nk cargaskan diri smula..

every Saturday lepas reading class kt smart readers, Alysya cam biasa msti ajak brjalan. Budak ni mmg x suka dok umah. Kalo dok umah mmg lemau la dia. Tp kalo bwk brjalan mmg hidup. Knmain suker...
 

kalo tnya dia nk jalan mana? Mmg laju je jawapan dia..OU. Kalo tak OU ajak pi Ikea.. Hahaha. Kelas ko.. ni baru 6 tahun..sok2 dah belasan tahun..x tau la aku. Ni ngikut pangai makpak dia la jugak ni, x reti dok umah.


ntah hapa motip amik gambar dok angkat2 tgn mcm ni. Byk pic dia msti tgn mcm ni.
 

Mak ngko muka pucat lesi. Ekceli aku malas nk kuar, tp budak ni yg sebok sgt. Sudahnya pegi OU kebosanan. Nak tgok wayang, xde citer best. Nak jalan2 pon boring + letih. Sudahnya kitorang pi Rainforest kat rooftop kat OU tu. Saja je nk amik2 gmbar kt sini.
 

Kenmain ceria lak budak ni
 

Tapi xde apa yg menarik sgt pon kt sini. Pokoknya pon biasa2 je. Patut la xde orang..kekeke
 

Tapi nk wat photoshoot ok gak la.. Ada pokok2 hijau kt bakang tu.. menarik gak ler kalo kena ngan camera canggih kan
 

Ini lah xtvt kami nk menghabiskan masa di hujung minggu.. Hahaha. Hapa bnda la entry aku ni kan.. Xpe la ni warming up dlu. Nnti ada citer best aku kasi up.



4 comments:

Hirda Ibrahim said...

hahaha...
apsal pose semua angkat tgn tu echa!!
dia rs ala2 cheerleader kot ko...

yer koooo... mcm aku pi OU sabtu lepas. lepas mkn, ln2 parkson, balik. dh tua2 now, makin x de benda nk tawaf dlm shopping mall tu.

lieyalatif said...

hahaahahah...ni sume ikut ko la sham...tu pasal echa tera bab2 pilih tempat nak outing ni heheeh

tapi takpe ko, anak dah besar gini syok...ko layankan jek...mcm aku ni dah ade bb agak terbatas jugak, tapi seb baik dayyan nipun jenis baik...leh jek nak angkut outing2 ni tapi tak syok sebab dah byk 'henbeg' ler kekeekekekeke.....

Zana Md Nordin said...

phewwitt
mmg sesuai tempat nie kalau nak buat photoshoot..
sana sini hijau ko..

amboi anak dara
demand nak jejalan aje yerk
he he he..ok ler tu..
dia pun tahu sebenarnya mak pak dia pun boring duduk rumah tu...

ak yuyunz said...

hi there!

ou memang tempat yg best.. saya pun prefer bawak anak pegi sana besides boleh cuci-cuci mato.. =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails