Friday, February 19, 2010

Sang buaya yang comel..

wpon lately ni timbul mcm2 kes psl kasut cap boya nih.. ehhh bkn crocodiles ekk (kang x psl2 tokei crocodiles saman aku).. tp crocs..hehehe.. tp aku still blikan echa kasut nih lg.. bkn apa.. design dia cntik sgt.. x tahan aku nengok.. tp sbb harga dia leh tahan gak .. so xde la mmpu nk bli selalu... dan memandangkan kst echa sumer da x muat.. tinggal crocs dora dia je yg dia dok belasah hari2.. yg tu la pakai brjalan.. yg tu la pakai belasahan kt umah.. smpai naik lebam da aku nengok.. wpon aku salu basuh..tp dia cpt kotor.. so kena la cari yg lain.. jenuh gak g cari kasut echa ni.. bkn apa nk cari yg menepati citarasa echa tu yg payah.. byk plak cekadak bdk nih.. kenmain pndai memilih... aku kecik2 dlu toksah ler gatal nk memilih sgt.. maunyer ko melopong je balik umah kang.. igt mak aku nk layan ke kalo byk sgt cekadak cam2.. tp bdk2 zmn skang kenmain lg kan.. sabor jer la

ini ler pilihan hati echa.. comel kan..


so cik echa.. ko blasah je la kasut ni smpai lebam yer.. oh yer ada satu lg misi lom selesai.. tgh cari kasut nike gak utk echa.. tp da 3-4 outlet nike aku pegi sumer xder size.. igt weken ni nk cari kt klcc plak..

p/s ini bukan entry menunjuk2 or nk brlagak yer... lg pon sekadar crocs ajer yg bli setahun skali... hehehe



8 comments:

Jasfyra said...

cun la weh kaler ijau..aku kan, bila tgk org beli kalerful teringin nk beli.tp bila time beli,asik2 kaler putih,cream,pink.sampai laki aku marah kata xde kaler lain ke?hahahaha.cian anak aku kan..nanti ko tunjuk gambar echa pakai kasut tu tau..nk tgk...

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

pergh..cun gark croc echa yang nie..pandai anak dara tu pilih wei.....

psstt : sham...ko pasan tak dlm entry aku, si batrice dah menyarung kasut yang aku kirim beli ngan ko tu....kemain seronok lagi dia menggayakan kasut baru tu.....

☆ lieya latif ☆ said...

cantik wei...mmg rock si echa ni...kalo gegirl lain sah2 mesti nakkaler pink...die amik hijau kooo heheehehe...aku suke!! pandai echa memilih.....

aku pun same ko...kasut nike ngan adidas mia mija tu pun dah lenjan....kene gak cari baru...tapi tunggu nak raye laa..wakakakak statement kejam maknye wahahaahahaha

As said...

cantik tuh crocs nyer... suka.. sukalain dr yg lain.. kalo anak aku dah nak pink dah

Emy Omar said...

cantik la..dia ke yang pilih colour tu?baru ni kita masuk crocs tengok banyak design for girls..tak sabar nak tunggu si Mia tu besar sikit..kang kot besar anak seluang ni dah pakai crocs membazir la pulak kan..tunggu besar 2-3 tahun baru la berbaloi

Mimi said...

anak aku pun suka belasah pakai crocs hari2..sampai lebam (tiru ayat ko..heheh..jgn marah)
tapi hati2 ye masa turun naik eskalator..da byk kes yg menakutkan..

Hirda Ibrahim said...

kasut crocs hardy samapai x dak kaler ko..
aku dh bl cam echa ni kat dia, kaler itam.
yg tipu punya buat basahan..
mak berlagak ok.. nk berjln tetap kena puaskan hati... soh anak pakai yg ori je.. hahahah..
mcm le org tau pun...

Softtouch [Hanim] said...

pndai echa pilih..selalu gegirl harus pink ni ijo plak...cantik..lepas ni boleh guna smpai lenjan yer echa pstu umi boleh beli baru lagi...he he he

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails