Monday, March 29, 2010

Wedding my SIL 20 mac 2010

dari cuti CNY ari tu... asal weken je kitorang akan blk kg. samada balik hari atau pon tido semalam kt kg. bz preparation kenduri kata. so hari yg ditunggu2 pon tiba.. my SIL pon da selamat dikendurikan diijabkabulkan dengan pilihan hati dia.. giler skema ayat..hehehehe... korang layan gambo jer la yer... aku x brp ada mood nk cerita ceriti...


laki aku pon sebok gak main kompang... dlu2 zmn bujang kt kg.. cooi ni kira ahli persatuan kompang ler.. eh masa form 6 dlu cooi jd pengerusi persatuan kompang okeh.. aku jd bendahari ker AJK biasa ntah...lupo lak den...



tetiba gamba food pengantin ni trsesat kt sini.. x kuasa aku nk edjas dah.. persal aku x leh nk drag2 pic nih eh.. dlu ok jer.. so lantak ler ko kt situ...

the bride - masni

the groom - asnawi



tema oren yer uols


with the groom side



the cake..










anakanda ku yg terchenta... sgt comot dan berlengas.. yg x tahan tu.. sbb kazen trsayang dia pakai baju kurung so echa pon rilek je pakai baju kurung smpai ke petang.. siap brgaduh lg bila aku suh bukak baju nk mandi..


kekeke... trgelak cam nk pecah perut kitorang laki bini tgk echa posing...kuakakaka.. sian ko nakkk.. gmbr aku xde yer... mak bz wat keje (tipu!!) dah ler period lak tu.. eiii... rimas den.. so tiada mood untuk bergegambar di mana2..





10 comments:

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

wei...lama ko x update citer...

uish....oren kaler ler...sama ngan belah aku bulan 5 nanti...

cantik kek dia..... i likee...

ala....kemain sweet sopan santun echa ngan baju kurung tu erk....

☆ lieya latif ☆ said...

adoi....lame aku tgu ko update citer tau....asal aku klik jek...citer mentadak mentadu...ko pun dah ikut aura hirda yeak.....heheeheheh

hahahaha...aku lawak tul tgk posing echa...keras dan ganas ko...kemain lagi cekak pinggang...tapi aku suke....nampak kiut giler heheeheheh

bagus plak mood die nak berbaju kurung bagai....tu ar, budak2 nitgk kawan ...kalo kawannye pakai..die pun tahan laa pakai kan......heheeheh

aku suke pengantin punye tema...cantik....sebatudah leh nampak ko....oren....sesuai ar ngan kulit dieorg....mmg naik seri pengantin hah.....

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

peh oren biji mata aku.. kemain tema dia.. berseri2.. jarang orang buat kaler oren..

wei apa la kakak pantin nyorok, aku nak tengok kau ikut tema ke tak. heheh

ala comel dak echa pakai baju kurung.. kalo tak susah nak tengok dia pakai baju kurung. hari raya pun leh kira kan.. kira pengaruh rakan sebaya la ni. heheheh

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

meriah sungguh

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

ingat ko dah lupa p/word tadi...har har har.. wow mmg cun la oren..hanya yg berani jek bleh buat kaler ni..hehehe..lawa2.. napelah aku dl x buat kaler nih....

As said...

lama sungguh ko x hapdet...menyerlah giler caler oren tuh... cantik ko.. aku suka... alahai.. echa makin bambam arrr... geram tgk dia..
pandai laki ko main kompang... hehehee

As said...

lama sungguh ko x hapdet...menyerlah giler caler oren tuh... cantik ko.. aku suka... alahai.. echa makin bambam arrr... geram tgk dia..
pandai laki ko main kompang... hehehee

Softtouch [Hanim] said...

lamanya sham xupdate...cantiklah tema dia oren...nmpak ceria jer majlis tu..kek tu mmg cantik...

amboi echa kemain lg posing..siap cekak pinggang..takut untie tau...

atty's said...

cantiknya pengantin ngn songket oren..
echa pun comey jew..

Hirda Ibrahim said...

wei x aci...
nk gak tgk baju oren ko tu...

aku rs bebudak ni ikut geng la ko, anak aku pun x suka pakai baju melayu. tapi hari raya elok je pakai sampai ptg coz boria dgn cousin2 dia.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails