Friday, March 05, 2010

mentadak ..mentadu...

mentadak..mentadu... cemana echa tidoooo???? cenggini la haaaa...



ni betul nyer ngantuk ko... bertakung air liur dia kt situ okeh....kekekeke


zoom out sket.... haaaa...ni apa punyer style tido nih... montot ada cacing kaaa??? aku tgh mmbuta kt dlm bilik.. skali kuar kt hall tgk echa da trtido camni... yg apak dia leh plak biaarrr je anak dia tido cam2... sabor jer la... yg apak dia kt bakang tu pon baikkkk nyer landing... siap sebelah kaki kt atas kusi... tu la keje ko yer ngangkanggg je dpn tv...


sian anak aku... x psl2 pipi sebelah brtanda merah... ni apak ko la nih....grrrrr





13 comments:

Jasfyra said...

ya Allah...cute nya anak dara ko tido sham...hihi

Softtouch [Hanim] said...

he hehe...siap menonggeng tido ha...penat sgt tu...mcm lasak jer echa tido sham..comel

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

fuh..nengok echa nak tido
aku pun rasa nak tido garkk
ganas errrkk echa tido.....
dgn badan dia yg mantap tu..alahai....mmg sdp ler pluk sham...

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

kih kih, semangat menonggeng .. dah la gebu.. comel jer posisi dia tido.. kekadang kita lak yang kesian tengok anak tido cenggitukan.. cam penat jer gaya menonggeng tu..

As said...

ala tomei nyer
suuka tgk dia... wei sham.. kemain lagi tido ngan pak dia nooo...
pesal tido tonggeng penat sgt erk...? tp kalo org tua2 tgk budak2 tido cam tuh dia kata ader cacing aku pun x tau betoi ker x

☆ lieya latif ☆ said...

hahaahahahaah...suke aku tgk wei....eleh ko ..sedap jek kutuk cooi....agaknye ko pun same gak kan landing sambil kaki sebelah kat kerusi wakaakakakakak.....

echa tdo lawak....aku pun pelik, camne die leh tahan posisi camtukan...tak lenguh ke.....heheeheh.....ni kalo masuk contest aksi tdo menarik ni...mesti ko juara beb

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

hahahaha... cute giler... tggi betoi terangkat buntot echa... tah2 dia mimpi sujud kot sham..

JMR said...

heehhehe..cumer giler echa tido..cian dia kn amik candid pic..

Anonymous said...

Hello,

I am Sabrina Rojas, Affiliate Executive of usainstantpayday.com, world’s largest bad credit loans community. I came across to your site and I must say that you have got an amazing site that has attracted a lot of visitors including me. I would be glad if you join our affiliate program because your site has full potential to send traffic to my website.
The highlights of our program are:
1. Absolutely FREE registration.
2. You put up a banner or text link or lead sign up form on your site/blog/forum and send traffic from your site/blog/forum to our website. You can also promote via means of email marketing, PPC, telemarketing, etc
3. We will pay you $25 for each lead. (Affiliates are earning up to $1500 per week with our program)
Please note that we try to contact the leads 7 times before marking it a dead lead.
So what are you waiting for? Join Bad Credit Loans Program and earn dollars!! http://www.usainstantpayday.com
For more questions please visit [url=http://www.usainstantpayday.com]http://www.usainstantpayday.com[/url]
This Program will definitely help both of us mutually. You send your potential visitors to our site and we pay you for this.
Please note that for doing email marketing you need to approve the email from us as we do not want any kind of spam activities to take place.
Looking forward for a long term business relation
Thanks,

Sabrina Rojas
sabrina@usainstantpayday.com
Affiliate Executive
http://www.usainstantpayday.com

Emy Omar said...

Sham..
cutenya stail dia tido tu..
orang belakang tu pun
landing baek punye tu ye

Emy Omar said...
This comment has been removed by the author.
Mimi said...

comeyner Echa tidoq camni...penat sgt la tu agaknya..

Hirda Ibrahim said...

hahahah cutenya, dh rupa garfield tertonggeng bulat je aku tgk.

pose cooi tu aku pun suka buat masa tgk tv tau. sgt nyaman. tapi kat kg x leh, satgi kena bebel dgn mak aku. isk isk...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails