Monday, May 24, 2010

Simply Siti???

aihhh tetiba plak mak nk jd jurucakap simply siti ni perhal plak kan.. bkn tok ti byr aku pon.. hehehe..ekceli masa bru2 produk simply siti ni dikeluarkan aku sket pon x trdetik nk pi cari..konon2 mcm ek la kan...simply siti??? eiiii plis la..hak tuihhhhh konon la.. skali ofis mate aku cik nana tu punya la promote kt aku kata lipstik dia cntik.. bila dah blend dgn lip gloss bibir jd menggiurkannnn...cam2 la dia nyer promote kt aku.. aku ni kn ala2 mudah gak trpengaruh kalo bab2 membeli nih kan.. saja la gatai pi tgk kt watson tu haaa.. abis dah ke watson tu... dgr plak kata2 SA tu... terus la mak trpedaya ngan tipu daya syaitan kata2 SA tu.. 

ni la produk simply siti yg mula2 skali aku bli.. simply 5 cream.. ate katanya dlm byk2 produk tok ti paling suka yg ni gak...aihhh aku pon nk gak cntik cam tok ti tu kan... maka membeli lah aku akan ia.. fuhhh leh thn mahal gak produk tok ti ni..yg ni hrga dia x slp aku rm49.90...kecik je.. aku picit sket2 jer ko.. SA tu pon kata pakai sket je.. satu tube leh thn 3 bulan kata bdk tu... fuhhh pasni korang jgn jeles yer kalo tgk keayuan, keputihan (bkn keputihan wanita tu yer....) dan kegebuan kulit aku nnti yer...



1 week pas bli simply 5 cream tu... g plak watson sunway pyramid ngan kwn ofis aku.. saja la gatal try eye shadow dia plak...ishhh brkenan gak nih.. tp igt tak nk la bli dlu.. konon2 nk tggu gaji bln dpn nyer bru nk bli.. tp apa kan daya aku dikelilingi oleh kwn2 yg mmg suka nk tolong aku cemana nk perabih duit.. maka terbeli lah aku akan ia jugak.. ni set eye shadow kaler purple yer.. nama dia tahajud cinta..fuh kelllasss nama... hrga dia rm49.90 gak.. gigil tgn mak tau... apa la mhl sgt produk ko nih tok ti oiiiii.. aku bru pakai 2-3 kali je... dia ada kaler hijau ngan biru.. pon cun2 gak.. igt nnti ada duit nk g bli yg kaler hijo plak..

pas dah try eye shadow tu kan... harusla dilengkapi ngan mascara skali kannn.. bru la mata tu jd galak jelita mcm rozita che wan tu.. ha ko.. mascara dia pon bes gak.. 2in1.. volume ngan curl sekali... juga dihasut oleh sahabat2 ku yg mulia ini.. maka terbeli lah aku akan ia...huwahhhhh...hrga rm29.90 ke 39.90 eh?? rasanya 39.90 kot... sbb bli brang simply siti bernilai rm80 ke atas leh dpt free cd tok ti.. alahai lagunyer seketul jer ko.. promote produk dia nih.. mmbazir je beria wat cd.. dah ko nk bg free aku amik jer la...


dlm pada xnk beli produk simply siti tu.. akhirnya aku dah ada 3 item produk nih.. kuakakaka.. cooi dok perli aku jer.. kata x minat siti..tp sibuk pi bli produk dia..eiiii geram je dgr.. pasni ada hati gak nk bli blusher dia... cun ko wa ckp lu!! tiap2 minggu aku pi try blusher dia kt watson s.pyramid tu.. dpt gaji sok aku nk terus bli pas2 dok diam2 xmo bli lg... abis duit aku bli barang mekap tok ti nih.. kalo x jelita gak x tau laaaa...



15 comments:

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

tahniahlah sham ko telah bjaya buat aku tgedik2 nak gak beli produk CT ni.... huhu kaler dia smooth x? tunjuk la mata ko lepas make up wei.. aku pun nak gak melawa cam korang...

Filla ~ Kasih Aleeya said...

tgk kaler mcm sweet jerk.... eh taklehhhh.. bagi aku branak dulu baru pikir pasal make-up...heheheh

☆ lieya latif ☆ said...

WAH ko dah start buat koleksi yeak sham......awat tak letak pic pas makeup heheehehe.....eyeshadow tu aku bekenan colour die...soft jek....

Puan Iza said...

wah! sham dah beli ek produk tok ti nie...mmg mahal skit kan. tapi kaler eyeshadow tu cantik...berkenan lak..hehehe....tunjuk la skit pic pakai produk tok ti nie...nak gak tgk..:-)

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

tu dia model dan duta tak berbayar tok ti.. dah setat shopping barang2 siti nampak.. makin ayu jelita, lemah gemalai la pasni.. raya sok pasti meletop dengan kulit muka yang tulus, dan mekap yang kebabom... heheh

aku pun suka gak satu produk siti, tp tu la, mahai2 lak kan

ciklinn said...

huhuhuhuh ko mmg tau nyah.... sajer nak suh aku beli gak.. huhuhuh..

lepsetik dia mmg ramai ckp cantikk......wajib gak aku belii sempena abiss pantang ni kan... hahaha

*∽ IZAN ∽* said...

ha ha ha.. memang 'aura' tok ti tu hebatt!! Izan pun dah TERbeli.. trial set baru. So far so good... rasa semua org berangan kalau pakai tu leh la dapat 'berkat' comey cam tok ti.. ha aha haa

Emy Omar said...

wah..dah jadi spoke person utk simplysiti ke sham..wahaha..kita pun sama la cam awak sham mudah nau terpengaruh :p ehh berkenan ngan eyeshadow tu la..cam lawa jer

Hirda Ibrahim said...

kah kah kah...
akhirnya kawanku beli gak simplisity...

tapi betui le ko, aphal le mahai benor kan?

ramai org kt cream tu bagus. nanti ko bg testimoni k?

ko x beli2 lagi ke blusher tu? aku ingat tu aim ko masa mula2 kan?
babe, apsal le nama eyeshadow dia "tahajud"? aku nama2 dia tu la yg aku geli nk bc tu.. LOL

Jasfyra said...

wah...meletups ko lps ni
aku pun nk riki2 lah brg ct tu..hihi

Softtouch [Hanim] said...

konpem lepas ni ct menangis kebanggaan sbb tgk sham dah meletop pas ni...sy pun dah xsabar2 nie nk beli produk ct nie sempena abis pantang..nak beli ape yer dulu?mcm nk beli krim tulah dulu...

Lenny said...

menarik erk.. product tok ti nie.. hmm... nie yg tergedik gak nak cuba nie.... huhuhu

As said...

cun...cun... ok gak product simplysiti ni... hehehe.. meletop aku tgk ko

yan said...

klakarla cara sham promote produk tok nih..sakit perut aku..emm pape pun juz nk share produk simplyct ni mmg best..cube la..ade jgk org pkai muka jd gatal2..bintik2..kesan tiap2 org berbeza..beli trial pack dulu k..tp lps aku dah pkai 5 produk ct ..mmg puas hati..wlwpun mahal..utk simply5 aku dah pkai 6bln x abih2 lg

Alison Alison said...

I don't use her product but I think the price is ridiculous

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails