Wednesday, May 26, 2010

hasilnya..???

ehem2.. atas prmintaan ramai (yer sila muntah yer...mak  x kesah..) daku up la hasil solekan menggunakan 3 produk simply siti yg aku bli tu..(tok ti sila bg disc. kt aku nnti eh sbb dah tolong promote produk ko nih.. dah ler mahai xde disc.. produk maybelline, loreal etc pon ada disc tau..)

*smbil tersipu2 malu* tatapi lah pic exclusive wajahku yg ayu anggun bertudung ini (imej ketika di ofis...hahaha bila nak insaf ntah..)


mmuahhhh...dah xde keje aku dah dok snap pic sndiri kt ofis.. sib baik xde org nmpk...ngehngehngeh.. siap suh bespren aku ros aka nana mekapkan aku nih.. saja nk manja2 ngan dia..hahahaha.. tp leh plak ai lupa nk pakai blusher.. xpe la..cun gak kann...(sila puji yer....)


9 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

cun sey!!!! awat ko amik gambar tak pandang bawah...lagi laa nampak eyeshadow tuh hihihi

ko kene mintak royalti ngan tok ti nie...baik punye promote ni sham!!~~

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

va va va..cun seh..
yelah...ko patut ambil gambar pandang bawah..so, lagi clear ko nyer eye shadow tu...

aku pun ada gark riky2 product2 tok ti nie...tp cam mahal ler wei...lebih kurang harga revlon jer....

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

okeh a kaler dia..nampak lembut + jelas... hehe smgt dah aku nak merembat nih..

Jasfyra said...

cun nya...
bini sapa lah ni..hihi

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

huh ini macam kalu, boleh la teruskan produk TOKTI.. memang nampak gebu kulit ko.. semakin menarik.. ye la ko, patut tutup mata kau, baru la nampak eyeshadow tu

Emy Omar said...

cun la sham..bertambah vogue..kena mintak royalty dari tokti ni sham..
psst..tempat baru tu best sebab time kitaorang sampai orang tak berapa nak ramai lagi..berbaloi ke tak tu susah nak cakap..tapi pada saya berbaloi la sebab anak2 happy..hehehe..gi la try bawak echa

atty's said...

lepas ni mesti tok ti amik sham jadi duta..

Softtouch [Hanim] said...

curlasssssttttt sham...i like..nmpak soft n natural je color tu....cun lah...

Hirda Ibrahim said...

cantik pompuannnnn.....
a ah la apsal ko x snap time mata tertutup, nk tgk eyeshadow tu..
tapi nampak kulit halus mulus gitu...

syabas to spokeperson tokti.. eh yer ke? LOL

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails