Friday, March 18, 2011

Movie - RANGO

ekceli ni citer last week. bosan2 dok umah, saja la gedik nk pi tgk wayang. eh tetiba cam lama je x tgk wayang kan. konon mcm nk tgk Merong Mahawangsa. Tapi cooi kata x sesuai nk tgk ngan echa. Takut dia bosan nnti, kang merengek nk kluar, rugi plak kan. So layan je la citer rango ni.



pic google


smntara tggu movie start, kita layan budak ni posing dlu.


kalo korang perasan, echa mcm dah kurus sket kan. meninggi je bdn dia. x brapa nk mkn sgt skang ni. betis pon dah x ketat sgt. hahah. kalo x tu padu je bila picit.


citer rango ni mengisahkan pasal seekor lizard yg pergi ke sebuah pekan yg sedang mengalami masalah kemarau. Jalan citer dia ialah pasal AIR. Kerana AIR seseorang itu boleh berkuasa. Watak2 dia sumer binatang2 yg huduh rupa. Geli pon ada. Nak plak tang ular besar keluar tu, geli geleman aku. Citer dia kelakar gak...tp ada cam lucah2 sket. Pas2 rasa mcm x sesuai je utk budak2 kottt. Org dewasa ok la ngan lawak2 mcm tu.



7 comments:

ZanaNordin said...

tahun 2011 nie aku belum mencemar duli bawa batrice masuk panggung lagi...ha ha ha....kalau tak tu...sebulan ada 1-2x gark ler bawa dia tengok wayang..awal2 tahun nie mcm tak berapa best plak citer yg sesuai utk bebudak...

tak sesuai erkkk
tak jadi ler aku nak tengok gamaknyer.
nak tengok citer pasal planet mars tu jer lah...
and
nak tunggu
kungfu panda 2

makin besar
echa muka byk ikut choi kan..

liwaniel said...

wanie baru je tgk citer ranggo tadi..irfan ngan sayyidah cam tak berapa suka..si sayyidah siap buat wayang sendiri lagi..terjerit2 dalam cinema..huhuhu

citer merong mahawangsa wanie bawak sayyidah sekali, irfan balik kg...elok je si sayyidah tgk merong mahawangsa..kenapa ntah rango dia dan irfan tak berapa minat...

Hirda Ibrahim said...

hardy dok bising nk tgk mars need mom.
ntah bila le aku nk bwk pi.
yer la ko, echa dh slim skit.
suka aku dressing echa. dia x de la boyish pun. if aku ada anak pompuan, aku pakaikan camni gak.

Emy Omar said...

Sham,betul la Echa dah kurus tinggi sekarang..sweet je rambut dia pun dah panjang tu..bila la nak gi tengok wayang dengan adanya cik Mia yang tak berapa reti bahasa ni ha

atty's said...

bagus gak sham ckp tak sesuai..nasib lom bawak fir tgk lagi cite nie.

echa dah makin selim ..nanti mesti gorjes.

Softtouch [Hanim] said...

bestnya echa tgk wayang yer..haah echa mcm susut sket bdn dia..yelah nk meninggi tu..makin cntik n ayu echa...

Mimi said...

echa da tgk rango ye? anak aku nak tgk Rango...tp maknyer tak bwk lagi..aku tgk trailer Rango ni nmpk seme watak dlm tu mmg 'menggerunkan' & rasanya beli DVD je la kot...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails