Tuesday, July 19, 2011

Berangan Yuna kee????

 ishh ishh lama betul x hapdet blog kan. Ikutkan ada bnda nk gebang kt sini, tp rasa cam mls je nk buat entry. Tak tau persal. Byk keje pon yer jugak. Takpe la, pelan2 try nk active brblog semula. Kita mulakan ngan entry bodo2 mcm ni...hahaha

Hari tu ada bli tudung baru. Tudung denim katanya.. Sekali tgk mcm lain sket pesen tudung tu. Ala2 yuna la plak..siap ada hud bagaikan. So kita kasi try...

 
amacam?? ok tak?? dia xde awning keras tu, tp yg besnya dia mudah je dibentuk. me likey2.. hehehe. Dalam2 nak try tu, 2 helai gak aku bli. Nnti nak cari yg xde hud pulak.

6 comments:

Hirda Ibrahim said...

eh ok gak...
tapi apsal yg luar tu cam nk terjatuh je??
yg tudung dalam dia dh kemas.

yer sila2 le rajin update blog wei. aku pun baru nk mula rajin balik.

ZanaNordin said...

phewwittttt.......
nie ke org ckp syria arab tu erkk...
cun plak ko pakai..buat raya bagus nie...

E-Marlin said...

ooo.. ni yg org panggil tudung berhoodie bagai tu kan... tp apsal awak pakai, tang hoodie dia ke belakang, patutnya depan sikit...ala-ala little red riding hood tu hehehe..

***saya pun dlm usahan nak mengaktifkan diri dlm blog balik hehehe...marilah kita sama-sama berusaha yeah...

-SharleenZawawi- said...

wah cun tu... tu ar kalo hood dia ke depan skit lagi cun.. ce try ce try... ;-)

Anonymous said...

mana ada yuna pakai mcm ni?

Softtouch [Hanim] said...

cntiklah sham pakai...serius cntik n kene ngan muka...sy kalu xpkaia awning keras tu mmg terserlah muka bulat dulang sy sham...awk pakai elok je...serius cntik...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails