Friday, June 17, 2011

Harrods Sale

info kepada peminat2 harrods, now Harrods KLCC & KLIA tgh buat sales smpai 31 Julai ni. Discount up to 70%.


tapi yg 70% nyer ada 2-3 design je. Tu pon x menarik sgt. Tak nmpk sgt ciri2 harrods nya. Kebanyakannya disc. 40%. Ok la tu kan.



 aku dah pi hari Rabu masa 1st day sales tu. Pegi petang pas balik keje. Dapat la beli seketui ni ha. Ni pon tinggal last piece utk kaler ni. Kaler pink byk la. Tak tau la kot nnti dorang replenish stock ke kan. Boleh le korang pi cuci2 mata. Patung bear dia pon sgt le comei. Tp xdak bajet la. Dpt seketul ni pon ckp la.



4 comments:

Hirda Ibrahim said...

saya berminat!! tapi baget lari aa bulan ni. so dok diam2.
esok ko bwk beg ni ke poms?

Softtouch [Hanim] said...

byk pink yer sham?mahal ke sham beg tu?xpernha pun soping kat situ....

Mimi said...

sukaaa....especially benda2 alah dlm tin kt sana...
sib baik lama lagi...bole la gi weekend ni :)

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan.. blog menarik.. senang2 singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails