Friday, February 25, 2011

Cuti-cuti Malaysia...

ke Kota Kinabalu...yihawwww... hahaha..poyo jer kan. Over ngalahkan nk pi cuti kt overseas. Xpe... wpon dlm negara Malaysia trcinta je, yg pnting kita hepiii...betol takkk??


dah siap web check-in. Dah print siap2 boarding pass tu. Owh yer aku pi 26/02/11 - 01/03/11 (4D 3N)


-pic googles-
antara tujuan utama nk ke KK ialah nk makan sepuas2nya seafood yg fresh dan gemoks2 itu.


-pics googles-


-pics googles-


-pics googles- pasar kraftangan

itenary dah siap nih. Harap2 sumernya brjalan ngan lancar dan sumer yang dirancang mnjadi kenyataan. Doakan kami selamat pergi dan pulang yer. Alysya hepi sgt nk pegi, maklum la ni 1st time dia naik flight. Suker sgt sbb dpt menggembirakan hati anak sndiri. Daaaaa...




8 comments:

Zana_MamaBatrice said...

yeehaaa.......dimulakan dgn ko..lepas tu aku plak, pastu sue, pastu kak mimi...hah! sapa lagi nak join jalan2 ke sabah utk tahun 2011 nie...haha ha..

selamat bercuti dear
jgn lupa ke kundasang.
gi island pun penting gark tu....
mutiara2 nie..kat pasar filipine ada mahal sikit...nak murah beli kat pasar sinsurai kat sebelah hotel apa ntah...situ mmg murah..tak pun ko jalan2 ler kat 1borneo shopping mall tu...kat situ pun ada kedai jual mutiara yg femes .....

Jasfyra said...

bestnya...aku xpenah lg p kk..nk p gak 1 ari nanti.xsabar tunggu entry ko

Sal said...

Happy Holidayssss.....aku dah pernah gie KK. memang best....Jgn lupa gie island trip to Manukan, Sapi & Memutik....those island memang cantik sangat....

Hirda Ibrahim said...

ho yehhhh...
happy holiday pompuannn
semua selamat pergi & balik.

x sabar nk bc citer ko kat sana. nk buat reference pulak nanti.

citer details yer pompuan...

Softtouch [Hanim] said...

hepy holiday sham...bestnya..smeoga hepy2 yer....

yunz_02 said...

hepy holiday..

kk is great. have fun!

Emy Omar said...

bestnya sham especially tang seafood tu..belum pernah sampai KK lagi

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

sori poms, ko dah balik baru aku sempat komen.. yang penting.. aku tau ko enjoy kat sana kan. semua pun hampir 95% ikut itenary kan

turn aku ke sabah 50-50 lg poms. tak tau la jadi ke tak. huhuhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails