Wednesday, February 23, 2011

nike, nike, nike.....

ini kasut nike echa yang ke-3. Tapi sumer pon aku bli design yg sama - Jr. Cortez. Cuma kaler jer yg lain. Before ni pink n merah. Latest hijau plak. Tak tau persal, alysya suke sgt design yg ni. Aku suh amik design lain dia xmo.

Tapi rugi betul bli kasut utk alysya ni. Tahan sekejap je, sbb kaki dia cpt nau memanjang. Tak smpai setahun dah x muat. Kalo tgk kasut ni, msti trkejut tgk betapa pnjangnya kaki alysya. Kasut yg pink n merah tu nak watpe eh. Sayang betul, elok lagi tau. Kalo aku nk jual ada sapa mau beli??? Yg pink tu sz kecik utk umur 1-2 tahun. Yg merah tu x slp aku sz UK12.5. Ada sapa nak berkenan??? Kalo ada nnti aku tepek picca kt sini.


7 comments:

Zana_MamaBatrice said...

wei...cantik gark hijau nie....
even utk perempuan pun....sweet ler..

tu ar...besar betul kaki echa.....
takpe..senang sikit cari kasut dia kalau bebudak kaki besar nie

☆ lieya latif ☆ said...

cun sham!! sempoi jek....kire okey ape anak ko ade gak taste suku design camtu jek....aku bawak anak aku gi alikhsan alamanda tu, mesti die pilih adidas manjang...pastu mesti ade bunge2...adoi....gigirl laa sgt anak aku ni hihihihi....

alah ko takde laa besar mane pun..standard jek tu....anak ko pun camne kan.....kire okey jek tu wei aku tgk....

Jasfyra said...

anak aku ada design sebijik camni sham.eh kaki echa sama cm dina la..jenis panjang..tp kaki arissa kecit jek..dina tu ikut kaki mcdonald aku kot..kah3

nanti snap echa pakai kasut ni lak eh

Hirda Ibrahim said...

dia nk pakai x per la ko....

aku nk try cr converse kat hardy pulak, cam macho je aku tgk.

Softtouch [Hanim] said...

bestnya echa dpt kasut baru...mcm kasut danish lah sham..eh zura punya anak pun sama jgk kasut mcm ni..ke sy yg salah beli sham utk danish..tp kaust ni mmg unisex kan...:)

atty's said...

cantik gak ye nike kaler hijau

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

aku pun suka desgin nike yang ni.. mmg evergreen la.. tak lapuk.. aku pun nak try converse plak pasni. mcam cute je bebudak pakai

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails