Friday, February 03, 2012

Terpengaruh

adoiyaiiiiii..kalo namanya org pompuan kan... mmg cpt benar trpengaruh dan terpedaya. Ni sumer gara ko la Buk Filla oooiii. Gara2 entry ko pasal bedsheet tu x pasal2 aku trpengaruh. I hate uuuuu... hahaha. Sebenarnya, aku pon gilakan bedsheet gak. Tp tu la kan sbb hrganya mahal xde la dapek nk mmbeli tiap2 bulan. Kalo x dpt membeli dpt tngok2 pon jadi la.. pastu lari keluar cepat2. Hahaha.

Tapi tadi gatai la pulak dok lama2 kt dalam Akemi tu. Belek2 smbil tnya harga. Sbb dah trnampak ada tulis disc 20%, 50% , 70%.. So tnya la yg ni after disc brapa. Yang tu after disc. berapa... Haihhhhh laaa.

Tapiiii.. tu pon sedar diri lg tu.. belek yg murah2 je..yg mahal2 takat jeling price je.. hahaha. 

jeng..jeng..jeng... rasa mcm nk lempang x buat sound effect camni?? kuakakaka


 cantik tak??? selepas disc 70%.. ok..beli!!!


 kasi close up sket.. ok cun kan?? kan?? kan?? tp tang yg kaler purple corak daun2 tu ada lain sket. yg aku punya corak dia bukan daun. Sbb yg tu utk size King. Utk queen size dia lain sket. Tp bih kurang camni la corak dia. Tak sabarnya nk tido atas bedsheet baru.

Eh trlanjur ni kan.. berapa kerap korang tukar bedsheet?? Aku tukar setiap 2 minggu bersamaan 2x sebulan. Ok tak?? Pemalas ke haku? Pengotor ke haku? Ada org tukar bedsheet tiap2 minggu ke? Bedsheet yg tengah pakai now baru tukar sabtu lepas. Kalo ikut kebiasaan aku tukar bedsheet...maknanya esok xleh tukar lg. Sabtu lg satu bru leh pakai bedsheet baru ni. Hehehehe.


2 comments:

Hirda Ibrahim said...

oh cunsss cunsss.
oklahtu ko 70% discount tu.
oklah tu 2minggu sekali. aku sebulan sekali je. lagi teruk. hehehe

Emy Omar said...

sham kita pun suka bedsheet.Lama tak masuk Akemi,kalau masuk sure x keluar tangan kosong..cantik Sham bedsheet tu.Kita pun sama mcm awak,2 minggu sekali tukar kadang2 je seminggu sekali..dan pastinya operasi pertukaran berlaku pada hujung minggu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails