Friday, November 23, 2012

M.AC All For Glamour

Kalau dah nama nya pompuan tu kann...pantang ler tgok benda2 yg comei, cantik2 kiut miut ni kannn.. mula la hati tu x keruan. Selagi tak dpt.. selagi tu dok terbayang2 smpai x lena tido (tak lena smpai brdengkur2 uolssss) hahaha..


tu diaaaa... tu diaaaaaa...ini yg malas menyinggah2 tgok, sudahnya terjebak. Ehh..... apsal smpai 2 paperbag? bnyk sngat duit ko nk membeli mekap byk2??? Eh haku punya 1 je.. yg 1 lg tu my best buddy punya.. mana leh duit aku sorang je yg abis.. harus hasut kawan2 skali.. hahaha



ishh..ishh...ishh.. comeinya packaginggggg..haku bkn boleh tgok menda2 mcm ni.. cpt je goyang


ishh..ishh..ishh lagi skali... gebunya casing dia dikkkkkk... alo tomei2 nyaaaa... sempena xmas sale ni.. cam biasa la MAC msti keluarkan mekap ngan casing2 yg special mcm ni... MAC All For Glamour - Holiday Face Kits nama dia.. sapa yg pakai leh feeling2 glamour kot...Nak tgok isi kt dalam???



ada bedak untuk touch up ngan lipstic... ada 3 set sumernya tp yg ni aku amik yg set medium dark untuk bedak dia.



cute black patent bow ni lah yg buat aku x menahan tu.. comeinyaaaaa. apa lg koranggggg.. mesti korang pon brkenan kat casing dia yg sgt special ni kannn?? Pi la korang terjah MAC skang jugak!!! Harga dia RM165.. korang kan byk duit.. nk dpt bonus apa sumer kan ujung tahun ni. Tak aci la duit aku sorang je abis... meh sini aku hasut korang plak..pegi la beli..pegi la beli.... hahaha



- Posted using BlogPress from my iPad

5 comments:

Hirda Ibrahim said...

Ala tomei2... Tayang2.... Gebu2...
Eh serius comei.
Ko percaya x aku x buka2 lg aku punya.
Satgi lepas lunch baru aku nk buka.

Sebab riben tulahhhh aku sampai termimpi2 koooo..serius kronik!!

Emy Omar said...

Ala..saja la kan..kita pun dah start goyang ni.Harus terjah MAC juga ni Sham.Kita berkenan la packaging dia siap beriben bagai tu ha!!Adoi...

lieyalatif said...

alahhhh saje laa tuuuuu.....kan tak pasal2 dah tergoda nieeeee
cantik kooooo...sgt organize...ni henbeg aku bersepah2 lipsti bedak bagai.....hohohohoho

Jasfyra said...

sgt suka...sbb 3 in 1 n comel.nk p carik jugak..hihi

Cik Nurul Pinky said...

comelnya kak..ishh geram plok tengok comel2 ni heheheh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails