Wednesday, November 14, 2012

Shopping @ H&M

excited giler nk update entry..padahal brlambak lg entry yg menunggu nak dihapdet. Yang lain2 tu tunggu ler bila haku free bru. Semalam petang dah janji ngan BFF nak pi Medan Ikan Bakar Jeram, tp jmpa kt sana dlm kul 6pm. So before tu Cooi nk bwk Alysya berjalan2 dulu, maklum ler anak haku tu bkn leh duk umah lama2, masuk tgahri jer start la dia mengajak pi jalan. Tu pon demand nk dok hotel... trkujat makapak ko. Umur 6 tahun dh pndai demand dok hotel??? Mak ko kecik2 umur ko ni, makna hotel pon x tau lagi...ish ish ish. Ok sudahhhhh.. kata nk citer psl H&M kannn...

Aku ajak Cooi pegi Setia City Mall, shopping mall baru kat Shah Alam nun. Tak penah pegi situ lg, lg pon nnti dkt sket nk ke Jeram... moh ler kita berbondong ke SCM. Pic Setia Mall aku x koser nak amik, korang pegi la sndiri tgok. Tp yg buat nk pi SCM ni opkos la sbb nak terjah butik H&M. Nak pi Lot 10 meredah sesak tu aku x sanggup... so kita pi yg kat SCM sudehhh.


tetiba gedik2 boh pic snap kat fitting room. selama ni snap simpan je x penah kuar lg kat blog nih. tengok... terpancar cahaya keimanan kat dada aku...


budak ni pon sebok gak nk menerai.. suh snap pic dia gak. sora dia dah ler mnjerit2 dlm fitting room tu. Aku punya la dok..shhhh..shhh diammm..nnti org dgr. Dah ler org dok beratur mnunggu kt luar. Bikin malu ai jer... Ku jahit gak mulut ko kangggg...



fulamakkkk...tetiba..rasa seksis plak...kahkahkah


hasil yg dibawa pulang..



opkos la bju yg diterai tadi. murah jer korangggg... mcm x prcaya tgok harga..RM39.90...kelip2 mata tgok harga..takut salah tgok. takut gak kot ada no. 1 kat depan harga tu... yerrrrr... dasar cheapskate msti cari yg murah2 jer


sama sbijik mcm kat atas tapi amik kaler lain...dasar tamak



baju anakanda...mak dia yg suker sgt baju ni..anak x kesah sgt pon...RM49.90



selai lg baju anakanda...RM39.90.. comeinya... ok rasa mcm brlambak plak baju ko Alysya.. bju mak ko yg xde ni, apsal baju ko pon bli skali???

Haaa...apa lagi korangggg??? pi la terjah H&M tu cepat.. Murah2 and mampu milik. Nak yg mahal pon ada.. yg penting... tepuk poket, tanya wallet sendiri.. tak pon tanya wallet laki. Pilihan di tangan korang.... Eh dah mcm promoter lak aku.

ok..bye


- Posted using BlogPress from my iPad

3 comments:

Hirda Ibrahim said...

weihhh.. cantik2 baju echa ko beli pomssss..

wahh sgt le jauh beza ko pakai cardigan butang tu dgn yg aku pakai. mak kan x seksi... isk isk.

ko amik kaler mcm yg aku amik ek?
okeh moh le kita berboria shamsianrrr.. len kali nk pi tu cuba2 le lencong masuk s.alam dulu. jemput datin ni... :)

˙·٠•●♥ Cik Puan Mimi ♥●•٠·˙ said...

cantik baju2 ko beli. pandai ko pilih.. semua nampak kurus.. aku pun nak gi beli gak la..

Zana Md Nordin said...

phewwittt...
beh kurang cam hirda cuma lain kaler plak aku tengok...
tp yang cam cardigan tu mmg cun arrrr......

baju 2nd alysa tu comel..
gojessssss
pandai ko pilih

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails