Friday, December 07, 2012

Mengandung!!

hadoiii x trtahan2 nk hapdet.. nk wat status kat FB mcm berjela2 plk kang. Kang ada yg kutuk haku pulak. So kita citer kt blog je sudehh..

Dahhh jgn nak speku kata aku pregnant.. blom lg yeh. Ni nak citer.. now tgh buat entry ni, haku tgh dinner kat Taman Sari Brasserie, Hotel Istana. Sambil ngap2 td layan la pic kat Instagram.. tgok pic fasha sandha.. owh myyyy.. cntiknya dia time pregnant ni.. berseri2 muka. Haku pon tnjuk ler pic tu kt Cooi.. aku ckp.. tgok ler ni bang.. badan dia... mengandung pon mcm tak mengandung jer. Tp saya... tak mengandung tp dah mcm mengandung 7 bulan... huwahhhh sedih disitu.. sob sob.


tetiba budak ni menyampuk..." mama mengandung la cepat.. mama ni lambat sgt la.. kita tak sabar nk dukung baby"... amboihhh terkedu haku. pastu Alysya sambung lg.."mama mengandung hari khamis.. nnti hri sabtu kita dpt dukung adik"... hahaha. Agak2 ler.. ko igt bunting apa 3 hari jer dh beranak..

Sabar la wahai anakku.. ada rezki nnti ada la yer.. kalo tak ko mintak la baby kat makteh ko..kekeke



- Posted using BlogPress from my iPad

4 comments:

hirdajane said...

Hahahhah..lawak ko echa.
Kucing pun mengandung berbulan2 echa.
Ameennnn.... Aku doakan ada rezeki ko.

lieyalatif said...

hahaahahahah mcm nak mati aku gelak koooo!!!

kemain xpress mengandung 3 hari jek hahahaahah....

amin2...ade tu nanti rezeki ko....

Batrisya Qistina said...

keh keh keh keh
baru nak ucap congrate ko..
rupa2 citer org lain yg mengandung

adeh...anak ooo anak
bisa buat sentap kan ayat dia
aku dah lali dah sham ngan si batrice
hari2 dok berzikir nak baby nak baby...

insya allah..
sama2 kita doa moga ada rezeki buat kita yerk....

Jasfyra said...

aku pun cm ko..xngandung2 lg ni..xpela,kalo ada rezeki alhamdulillah..kalo xde, alhamdulillah gak..ada gak kita ank kan..dari yg xde tu..

tp ayat echa ni mmg buat aku tergelak besar la.hahaha..pandai sungguh!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails