Thursday, October 29, 2009

echa sudah 3 tahun da...

hari ini 29 october 2009 adalah tarikh alysya damia dilahirkan ke dunia kalo mengikut kalendar omputihnyer...kalo kalendar islam 6 syawal ari tu.... bash echa pon telah selamat dan selesai diadakan pada 18 october ari tu...saja wat awal sbb nak gak amik mood raya...hehehe..
bila dikenang2 balik cam x caya je anak aku da 3thn...rasa cam jap je masa brlalu... tiba2 rasa rindu sgt ngan bau baby yg sedap tu...now da bau sedap2 busyuk masam...kekeke.. alysya skang kenmain petah lg berkata2 smpai aku da x trlarat nk melayan sumer prsoalan dia... tp kalo dia diam je...aku plak yg riso persal anak aku diam je nih...kannnnn..
apa2 pon aku seperti mak2 yg lain sudah tentunya mahukan yg terbaik utk anak kesayangan aku nih...mahu dia jd insan yg sempurna dan berperibadi mulia..insyaallah..amin.. dan ketahuilah wahai anakku...UMMI SANGAT SAYANG PADA ALYSYA... tiada tandingannya.. ummi snggup berkorban apa saja utkmu... semoga alysya x lupakan ummi dan menyayangi ummi sebagaimana ummi terlalu menyayangimu...semoga anak ummi sentiasa berada di dalam lindungan allah..amin.








12 comments:

Mimi~Najeeb said...

semoga apa yg Ummie doakan jadi kenyataan..ameen..

☆ lieya latif ☆ said...

alahai comelnye echa posing ngan crocs giant tu sham.....rase cam nak picit2 jek die wat aksi gedik tu....jarang anak ko wat gediks2 camni hheheheeh....

betul tu sham semua mak akan sanggup berkorban demi anaknye....

Hirda Ibrahim said...

hepi bday echaaaaa...
alaa cutenya ko, echa pose gedik camtu.

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

HAPPY BIRTHDAY dear Echa....

semoga yg terbaik selamanyer...

comel dia pose ngan giant croc tu sham...aku suka shirt dia tu...jarang nak jumpa kaler hitamm....budak sorg nie kan...geram tau....tembam, bulat....

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

Happy besday echa.. semoga apa yang ummi doakan termakbul.

sham, aku memang geram dengan budak bulat ni tau. memang rasa nak gomol2 badan dia tu.. tapi dia tu mana nak dengan orang kan..

heheh tak agak2 si echa nak menerai crocs beso tu kan. hehehe sapa la giant yang pakai kasut tu kan..

Jasfyra said...

happy belated besday echa..sukeee...sbb besday sama ngan auntie :)

Softtouch [Hanim] said...

hepy besday echa....semoga jd anak yg bijak pndai....kemain lg posing yer ngan crocs giant tu...comel...betul kata lieya echa jarang buat pose cenggitu...very girly lah echa buat pose gtu...untie suka...

atty's said...

hepi besday ehca..

Ayumieza said...

happy besday to echa...comel aje echa bila jumpa life...wah besar betul sandle tu dari echa hahaha...

Ayumieza said...

happy besday to echa...comel aje echa bila jumpa life...wah besar betul sandle tu dari echa hahaha...

mella said...

happy birthday echa...
smoga jadi kebanggaan ummi selalu..
dah 3 tahun dah ni!! echa tak nak mintak adik ke kat ummi ??!! hehe

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

re : pom....aku ingat echa pun dah terror kayuh beskal.....batrice tu jenis cepat tangkap kot kalau ajar...tu yg cepat sikit dia boleh kayuh...ala, ko rajin2 bw echa pusing taman ngan beskal tu...sure dia pun leh kayuh 360 darjah lepas nie...

he he he...licin ke poms kulit muka aku...ha ha ha..rahsianye....hari2 ko suruh echa cium muka ko....xde lah....aku sekarang apply set tia amelia...so far so good ler coz' bekas2 jerawat aku pun dah mula susut...ha ha ha ha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails