Friday, August 10, 2012

Duit Raya

Mesti ramai yg dah tukar duit raya kan? Lagi pon sumer dah x sbr2 nak dapatkan duit baru. Aku mintak tolong kwn aku si Mona tukarkan. Tq Monnn.. i lap u lahhhh... Dia keja bank.. Senang.. xyah aku penat2 nk beratur. Sure org ramai giler..

duit raya yang telah ditukar. Aku punya + cooi punya. Mesti ada yg cakap.. eh banyaknyaaa.. Hahaha. Eh bukan sumer ni aku nk buat duit raya bg kt orang. Saja tukar byk2 sbb nak kan duit baru tu. So duit2 yang buruk kita pulangkan balik kt bank. Hehehe. Cantik sket purse bila tgok duit baru trsusun cantik kt dalam.

this year payah sgt plk nk dpt sampul duit free. Bank pon bg ciput je. So nak xnak kena la bli sndiri. Ehh.. alasan sangatttt kan??? Padahal... mmg dah gedik nk bli sampul wondermilk ni bila tgok kat fb dia.. cantik sgt..suker!!! Ada 6 design sumernya, so aku bli la sumer design. Tamak la katakan..


ni pic bah. blakang sampul. cantikkannn... me likeyyyy...



Sebab cantik sgt and haku suker sgt.. amik ko 20 packs aku beli. Mula2 aku bli 10 packs je, pastu rasa mcm x cukup je. Bli lagi 10 packs. 1 pack ada 5 keping. So now ada 100 keping. lagi pon kira murah la tu. Bli kt psr malam pon hrga leh tahan gak. Ok la tu.. nnti nak mintak ihsan sampul kat kak aku, dia selalu dpt byk dari ofis dia.


- Posted using BlogPress from my iPad

8 comments:

Hirda Ibrahim said...

yer betulll...
now if ada kwn kerja bank senang. x yah beratur. pastu bank now memang x bg byk sampul duit raya.
aku tiap2 tahun memang mengharap ihsan kak aku yg kerja bank tu le gak.

ehhh.. suka mak sampul2 tu. aku bl 50pcs cukup. bukan ramai sgt org aku nk bg.

Mooniqueen said...

Patutlah cantik je sampul... Beli rupanya... Duit Raya belum tukar ni... Sempat ke?

Zana Md Nordin said...

kelazz ko...
sampul duit raya lain dari yg lain..

he he he...
tiap2 tahun mmg office aku booking ngan bank awal2....lega sangat coz' tak yah nak pening2 and penat2 beratur....seminggu puasa lagi depa nak tanya sapa nak tukar...isnin nie baru dpt...he he he

-Sharleenz- said...

betul.. saja jer tukar duit raya byk2 nak simpan aje... yg burok2 pulang kat derang balik.. hahhahaaa....

Erna said...

bila tgk entry awak ni, rasa mcm x sabar plak nak raya hehehehe....

Emy Omar said...

Kita pun dah tukar Sham.Sama la tang peel nak tgk duit baru dlm purse sanggup tukar dgn duit2 lama ngehehehe..thn ni kita pun 'terpaksa'beli angpow packet tu.Pegi shopping complex pun dpt ciput je walau melabur kemain banyak lg kan kat diaorg!

lieyalatif said...

senang kan ade member keje bank...kirim jek tau2 dah dpt...nak kene Q ni malas kooo huhuhu....

wey, sungguh cantik sampul duit raye ko...kalerpul gitu....aku lak korek sampul tahun2 lepas wakakaakakak...halal laa yeak...yg penting isi dalam sampul heheehehe

Anonymous said...

salam saya nak beli sampul wondermilk tu tapi jao plak,mtak tolong belikn bole.nnti saya byr kos nye....huhuhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails