Tuesday, June 22, 2010

Toy Story 3 and Fathers Day (again???)

Hari ahad 20hb, kitorang menunaikan janji pada echa yg dah sibuk sgt nk tgk Toy Story 3. Now, hari2 asal balik je umah dok mengadap dvd Toy Story smpai dah naik hapal pas2 dok bising nk tgk wayang. So kena la tunaikan, lg pon mak dia pon yg lebih excited nk tgk TS 3 nih. Ekceli aku menang tiket contest magazine Toy Story n dpt 2 tiket Toy Story 3 (3D) kt Sunway Pyramid pada 20hb tu. Hirda ngan Mimi pon menang gak. Tapi atas beberapa sebab yg x dpt dielakkan aku memilih untuk tgk kt GSC OU. Lagipon aku kan balik dari PD tu smpai umah kul 3.15 pagi. Nak ke Pyramid tu kena awal pagi utk book seat yg best2. Aku takut aku lmbat je. Nak ke OU dkt sket dari umah aku, tu pon smpai OU sedang elok je, beli popcorn terus masuk.




sempat gak lg brgambar tu sblm masuk panggung. Masa ni xdak org so cpt2 la kuarkan camera. Kang org ramai x dpt lak nk brgambar kt sini


alalalala.. suka la tu dpt tgk TS 3



beli popcorn combo 3 premium n dpt mug ni free.. cantikkk n berbaloi2


abis tgk movie, aku nk belanja cooi makan sempena fathers day. Dari minggu lepas lg aku dok tnya dia nk mkn apa, x kesah apa je aku belanja. Tp punya la payah dia nk wat keputusan. Cooi ni kalo bab2 makan dia x suka nk membazir makan tmpat mahal2. Tapi cuba kalo offer kt aku, cpt je aku jwb nk mkn kat mana..hahahaha. So aku ckp jom la g mkn kt TGIF tp bila dah nk smpai TGIF, echa plak sebok kata nk mkn nasik. Aku pon dah pening, last2 kitorang kuar dari OU g cri makan kt tmpat lain. Pas2 aku tingat kt blog Lieya dia dok citer makan Nasi Mandy tu mcm sedapp je kan.. terus ajak cooi g mkn kt Restoran Marakesh nih


Bapak budak yg diraikan.. Happy Father's Day.. Echa n Ummi luv u sooooo much
 muahmuah


lama plak nk menunggu food smpai, padahal bukan ramai pon org kt dalam tu. Ada 2-3 kerat je org. Aku dah lapar giler nih..


sayangnya kt budak debab nih.. rasa nk tampar jer...eiiii gerammmm


opsss...xde gambar food yer... disebabkan lama sgt menunggu, elok je waitress tu letak je Nasi Mandy tu ngan set apa ntah yg cooi pilih, aku terus ngap tanpa segan silu lagi. Terus lupa nk snap pic food. Bila tingat dah tinggal tulang aje dlm pinggan, takkan gua nk snap gambo tulang ngan lak kannnn...hahahaha


5 comments:

Emy Omar said...

sham..best la dah tgk eh..bila la turn aku nak bawak 2 heroes tu pulak ni..aku pun dok aim mug tu sham..

Hirda Ibrahim said...

ala tomei2 echa dgn baju stripes TS tu....

Happy father's day cooi.

Poms, marakesh ni familiar. ko mkn yg kat mana?

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

wah..udah ler ticket free...citer BEST plak tu....mmg syok arr....wei, cun ler mug tu.....

aku pun tak celebrate lagi fahter's day utk hubby aku tau....busy arr...nak bw batrice tengok toy story nie pun tak menyempat2 lagi...

ha haah..sure ko dah lapar giler ler tu sampai tak sempat nak snap2 gambar kan....

Softtouch [Hanim] said...

bestttnya tgk TS3 tu..entah bila lah boleh tgk plak..sukalah ngan mug tu..nak jugaklah..biasanya mak2 dia jer yg lebih2 mcm sy...he he he..

br nk tgk food dia tp sham xmaik plak, tp nasib baiklah xde kalu x kecur liur sy dibuatnya..

echa nmpak dah besar sgtlah sham..comel...bolehlah tu nak beradik...

☆ lieya latif ☆ said...

pergh korang syok woo menang tiket free....berbaloi2 gitu...aku nak bawak gak mia mija tgk ts3 tu....tgh cari mase ni...yg pasti pas aku balik dari 'jalan2' ar....huhuhuh


sedapkan sham nasi mendy...lembut nye terase2 jek.....aku ni kalo nak belanje laki senang jek....kene cari tempat bernasi....lelaki melayu katenye koooo wakakkaakakak

**hepi father's day tuk cooi!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails