Tuesday, September 07, 2010

bila echa bertukang...

echa ni aku perati dia minat betul ngan keje2 brtukang nih. Pantang apak dia kuar screwdriver segala tools apa sumer mula la dia pon nyebok nk buat jugak. Takpe la kasi peluang la dia nk buat. Yg pnting kena monitor betul2, takut luka ke apa ker kan.

brsungguh2 dia buat.. siap x bg org lain buat..dia sorang je nk hadap


ngan dokoh brselirat kt leher aku x tahan tu..


ada gaya x pegang screwdriver?? sebelah tangan je putar okkk. Tapi xde la skru tu masuk dalam betul. Mana larat echa nk putar smpai ketat. Yg tu apak dia la sudahkan.


Mmg ngikut aku ler nih pangai suka brtukang nih. Aku kalo bli barang yg kena pasang sndiri kenmain suker lg. Tak sabar2 nk buat. Kalo boleh nk konker sorang x bg laki buat. Masa pasang ni pon aku pon nyebok sama nk pasang. Elok la tu 3 beranak brtukang.


dah siap dahhh..senang nk susun menan echa pasni. Sila abaikan pmandangan kt blakang tu yer. Mmg tgh brsepah time nih. Hari Ahad tu misi mengemas bilik tu yg abis lintang pukang sumer barang.

7 comments:

Emy Omar said...

Wah rajin Echa..bagus..bagus ringan keja bapak dia kan..Sham,tu drawer Ikea ye? Cantik ..

Softtouch [Hanim] said...

wa..pndai dia bertkang yer...ooo dia ngikut sham suak bertukang..kalu sy idaklah minat..masa kat sek subjek KH..sy punyalah paling buruk n xkemas..he he he

cantik drawer tu...mesti utk echa kan..

☆ lieya latif ☆ said...

keh keh keh ...khusyuk ko....beriya2 bertukang...ngan rantai laboh tak tahan tu...ingatkan gi umah hirda jek die pakai, rupenye kat umah pun mmg die pki yeak sham.....keh keh keh ....

kalo aku lak, lain.....kalo kene pasang2 camni mmg aku org pertame ca alif bot....he he he

atty's said...

teror nya echa bertukang..

Jasfyra said...

boleh diharap...kemain rajin lg tu.ko suka ek menda2 kreatip gini sham...kalo aku idak le..xreti la weh.1 lg mls nk pikir nk buh skru tu kt ne..hahaha

Cik Nurul said...

wah tak sangka kecik-kecik dah pandai menukang yer hehehehe...dah panjang yer rambut echa tu dan bertambah sihat nampaknya hehehe..selamat hari raya kak..

Hirda Ibrahim said...

siap berdokoh kat umah tu yg aku x tahan.. hahahahh
cute la echa.

eh aku pun sama ko, fave part2 nk pasang ni, pastu kalu beli brg baru cam camera ka, hp ka, manual tu aku sure khatam ok! manual kereta aku pun aku dh khatam.
shahnun relax je, apa2 dia tanya je aku. heheheh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails