Monday, June 22, 2009

Ours Fathers Day...

Hari ahad kitorang kuar g jalan2... apak nyer echa sibuk ajak g sogo...dia nk cari office attire dia.. aku pon okeh jer la.. dgn harapan kot2 dpt ler tumpang sekaki baju aku skali..muahahhahaha.. echa lg la suker dia kan kaki brjalan..pntang dok umah..mula la meroyan...


as usual...pic dlm keta... kali ni echa yg sibuk nk brgambor..tp purak2 xnk layan.. bila aku suh posing dia bolayan je... tp bila aku nk smpan camera..dia marah..siap jerit ckp nk senyum..nk senyum..(nk senyum.. mknanya nk amik gambo la tu.. ) trpaksa mak yg hover...

ni kt baby washroom sogo...apak dia sibuk pilih baju...echa da ngamuk sakan sbb boring.. trpaksa la aku melayan dia kt sini... pas da setel sumer..igt nk bwk echa g tasik perdana..tp hampa..hujan la plak... so aku terus ajak cooi g cineleisure damansara..bkn tgk wayang yer..tp utk g mkn utk celebrate fathers day...
aku pilih mkn kt cini... tmpat lain kebanyakan nya full.. malas nk tggu lama2.. lg pon kt MFM cineleisure ni x ramai org... clean n clear jer...senang sket aku nk menyantap..




aku x igt apa nama menu ni...tp dlm perkataan yg senang cendawan goreng tepung..






yg ni pon aku x ingat nama dia.. Giant Platters.....apa ntah... sodap....burpp kenyang mkn.. ini pon x abis mkn.. kitorang mkn x smpai separuh pon.. kenyang giler... ari ni bila aku upload pic ni.. mula la rasa nyesal..naper la aku x mkn smpai abis semalam...huhuhu..


apak echa yg diraikan...


bdk comot..


muka noti.. rasa nk lempang je...




16 comments:

~~ciklinn~~ said...

adehhhh berseleroo aku nengokk sham oiii makanan2 tu semua....rasa nak ku amik jer sikit..
lor apsal tak ajak aku gerenti abisss ooo kalu aku ada.. hahahah

Zanna_MamaBatrice said...

happy father's day to apak echa.....

biar kecil asal bermakna kan sham...ngeh ngeh ngeh...

sham...ko jgn arr lempang echa tu...comel apa dia buat muka tu...aku rasa cam nak geget jer idung dia...

hu hu hu...kalu akupun x terhabis sham byk camtu...aku nie, perut kecik...tp badan besar....adeh...!!!

As said...

ni mkn mcm 1 kg punya mknan... kalo aku pun sure x abis.. byk giler... hmm ke sogo ya.. kami kalo family x pernah nak p pun.. hubby malas nak masuk kl... nyampah tul aku.. so kalo p pun aku sorang jer... lepas kejer...
hmm echa pun dah pandai nak posing depan camera ya... x lama lagi sakan la tuh.. aku x pernah la nak p mkn kat MFM sbb aku kureng skit kalo fish² ni...

☆ lieya latif ☆ said...

kalo makan kat MFM mmg cepat kenyang kan sham...platter die penuh tu....tapi cepat muak laa pada aku hi hihihi.....

kelako aku bace kisah si echa kejap nak senyum...kejap tak nak plak....hih ihihi saje laa tu nak buli maknye hi hihihi

kalo ko suke amik pic dlm keter...aku plak wajib sebelum kuar umah hi hihihi

Hirda Ibrahim said...

hepi father's day apak echaaa...

aku pun kalu pi MFM suka mkn cendawan goreng tu. tapi selalunya oily gila derang goreng...

selalu camtu le ko, time tu x habis mkn, esoknya baru nk nyesal apsal semlm x mkn habis..hahahha...

eh, kata nk mkn VS...chooi x mo ek?

Softtouch [Hanim] said...

sedapnya mkn kat MFM..jgnla lempang echa. Comel lah dia. Biasalh tukan kalu teringat balik makanan yg xabis semalam memsti myesal napelah aku xmkn semalam...he he he

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

amboi..bestnya makan...awak tak tapau ke sham??? kitorang kan, kalau makanan tak habis, sure tapau bawa balik..sebab kdg2 tak sampai umah pun, dlm kete je terasa nak mkn semula.. hehehehe.... sayang lak nak tinggalkan mcm tu je...nak2 lak kalau yg mahal...huhu...cam kedekut je bunyinya yek... :D

eMMa@iKKa said...

happy father's day to ayah echa jua!!
Wah best tu celebrate father's day kat luar...aku tak celebrate kat luar..aku masak special utk hubby dan bapa ku..celebate di rumah jer..sbb nyer pagi tu aku sibuk ke rumah baru..:) tgk org pasang lampu bagai..hehehehe

PSsst....kiut Echa buat muka nakal dia..hehehehe..sampai hati hang nak lempang...

Iena@MaMaJannah&Rizqi, said...

awat hang nak lempang si echa tu sham??bak kat aku meh aku gigit2 muka dia tu..
aku rasa yg makan sakan tu mesti ko kan..keh3..

atty's said...

sedapnya cendawan goreng tepung tuh

Ayumieza said...

SEDAPNYA TANG MAKAN TU HAHAHAHA..ASALLAH TAK HABISKAN KANG DAH NYESAL..DAPAT KE IDOK MENUMPANG SEHELAI DUA BAJU KAT SOGO TU???HAHAHAHA

Puan Iza said...

cam sedap je makanan tu....awat ko mkn tak abis...kan dah nyesal haa...iskh ko nie....:-)

.: Leen-Awie :. said...

epi fathers day.. oo echa pun kaki jalan yer.. nurun ngan mama la tu yer.. hehhehe..
sedap nampak food tu..

mrs khairul said...

slmt hari bapa to en. cooi..weh hasben ko baru ptg rambut eh? aku tgk cam lain jek...heheheh

mcm sdp jek cendawan grg tuh...aku xpnh makan..restoren tuh jauh la plak...ceh mcm la jauh sgt...heheheh

echa sama lah mcm kanda..sibuk nak gamba tp bila dh on camera muka pndg lain plak..harussss aku cubit...

apapun mak n anak mmg cute!!!

Zanna_MamaBatrice said...

re : alhamdulillah......hari nie dia dah ok sham......aku plak berjangkitan ngan dia....hu hu hu

mmg x leh tido kan kalau anak x sihat

E-Marlin said...

Sham...sejak ada shade baru ni...x abis2 awak melaram dgn shades baru ye? heheheh...

gambar echa yg last tu hehehe....comey je

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails