Tuesday, June 30, 2009

Echa vs Noh Hujan

hadoiiii...mmg lawak giler la tgk rmbut echa now... da la hitam lebat...ala2 helmet da aku tgk...hahahaha... pas2 x bg lak org sikat rmbut dia... suker rmbut dia serabai je camtu.. hangin jer aku nengok.. abg. long dia (kazen echa) mmg suka benar la ngan rmbut echa nih... dia kata cam rmbut noh vokalis kump. hujan tu... da la dibantainya mengajar echa nyanyi lagu2 hujan.. so now pntang dgr lagu hujan msti nk nyanyi...beria2 lak tu.. opsss..bkn lagu hujan je.. lagu yuna pon echa suker gak...n byk lagu lg la... jap2 dgr dia nyanyi..." cinta..cinta... aku cinta " amboi yg part cinta tu kenmain clear lg ko sebut yer...


- echa -


- noh hujan -

sama kannnnn...cuma rmbut si noh tu pnjang sket jer dr echa...hahhahaha...


10 comments:

Zanna_MamaBatrice said...

apa ko dah buat ngan rambut echa tu sham......sian echa...nasib ler dia tu maintain comel lagi....

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

HAHAHAHA... mmg sama.. lawak2.. xpe besar nanti pandai la melaram anak kite.. maryam pun sama, x kasi org sikat rambut dia..

E-Marlin said...

hahahha... samakan dgn noh hujan... jahat btul la awak ni sham hahha.... comey apa rambut dia mcm tu... kemas je, barula nampak muka tu..

As said...

sham... ok la tuh.. hahahaha... anak ko kan rock.. mana leh sikat rambut.. ilang la brutal dia... hehehe.... aku sendri kadang² pun rimas tgk rambut adriana...
mujur la anak ko rambut nyer rupa noh (hujan)...kalo abu bakar elah x ker payah

~~ciklinn~~ said...

hihihihihihi aku pun suka budak rambut camni... mcm cemdawan kan....

☆ lieya latif ☆ said...

ha'ah laaa sham...same gile...nak gelak la dulu....hheheheheheheeheh....

tapi kiut wooo...noh kan kiut...echa lagi2 kiut hehehhhe

Ayumieza said...

Hahahaha echa rambut mcm noh hujan...macam topi helmet pun ada kah..kah..kah..jgn marah ye kak sham...

atty's said...

kty suka ngn rambut echa tu..comey je.

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

sama...tapi tak serupa..hehehe...comel la rambut echa tu.... mmg sebijik laaa...

Softtouch [Hanim] said...

samalah...comel jer rambut dia terlangkup gtu...bdk2 kan mcm mana pun tetap comel...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails