Thursday, August 20, 2009

Free Redemption - Anna Sui

korang perasan x iklan nuffnang pasal produk baru Anna Sui - Moisture Rich Base Make-up tu..so aku ni yg free sbb bos xdak..bosan2 maka segala jadah sumer aku click..sumer aku tgk.. so aku pon telah merajinkan diri utk tgk apa la yg menariknya..skali tulis kt situ ada free sample redemption worth rm40 la plak..just print out n bring it to any Anna Sui counter in Klang Valley.. maka semalam pas blk keje..aku pon singgah le Parkson OU..hehehhe.. dn dpt ler free sample nya..




cntik kaler purple dia kannn..


dpt dua freebies


ini la yg free nya..


From Left :
1. Moisture Rich Foundation Primer -0.3ml sajer yer puan2
2. Moisture Rich Fluid Foundation - 0.3 ml gak
3. sama ngan no. 1
4. Moisture Rich Powder Foundation - 0.1 g

mentang2 ler nk bg free..harus la ciput aje sizenya kan.. x ksh la..jnji dpt free...mak suker....hehehehe


plastic bodo aje ye...tp rose shape la...



ini ler sample nyer...x sbr aku nk try..

hmm ada saper2 lg yg nk bg freebies nih... aku mmg suker dpt menda2 camni..kdg2 bkn pakai pon..saja je suka2 smpan sbb comel2 je kan..hehehe...




8 comments:

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

wallah
x sia2 ko click2 nufnang tu
aku nak click pun..
kat tempat aku nie, mana ler ada counter anna sui sham

aku klik pastu
aku email kat ko boleh
ko redemp kan..

ngeh ngeh ngeh
nak gark mak merasa pakai anna sui

Ayumieza said...

Salam kak syam..wah bukan main syok lagi ye dapat free gift hihihi..nanti bagitahulah nurul @ sms nurul klau ada free gift ,aca, tu boleh lah sama-sama g ambik ok hehehehe

☆ lieya latif ☆ said...

wah bestnye sham....kalo aku pun suke, brand anna sui ni pun bagus kan...mahal pun mahal gak....

**salam ramadhan almubarak buat ko sekeluarga yeak...dan selamat berpuasa

As said...

uih... best nyer ... anna sui lagi... suka aku tgk.. try jgn x try... x sia² ko click add nuffnang tuh

Jasfyra said...

aku dah print tp lom p lagi sham..tah bila nk p tah.hehe

Hirda Ibrahim said...

aku pun suka benda2 alah free ni.
cute le ko bekas bedak anna sui tu.
aku suka perfume dia yg dulu tu.
yg botol dia bentuk hbag tu.
2x aku beli. tetap menjadi pojaan hatiku...

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

tak kisah la sham, ciput pun ciput la,janji free kan.. aku pun suka benda free2 ni. hahaha

Precious said...

Wah .. best ler. Janji free.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails