Thursday, January 21, 2010

From Framekasih with luv...

aku mmg da lama nk order frame ni kt filla tp jenuh cari gambar yg brsesuaian x jmpa2.. echa tu payah sgt nk amik gmbr dia yg elok2.. kalo mood nk posing dia mari...tgh bolen x berbaju plak kan.. x koser mak tau... so carik punyer carik... jmpa gak yg ok ni.. so terus jer la buzz filla n email pic ni kt dia.. so dlm tempoh 2 minggu frame ni pon siap seperti yg dijanjikan... masa filla ym kata frame dah siap aku nyer excited x sabor nk amik... so nyer janji ngan filla jmpa kt inspen bangi sbb kebetulan sabtu tu (16/01) aku ada game netball kt sana.. so da dkt ngan umah filla kt putrajaya tu so senang dia nk drop by..


ni pic masa kitorang g cameron bulan january 2009... setahun da beb..kekekeke

pestime jmpa filla... mak segan sgt... alamak cun nyer makyong nih.. kulit halus tulus mulus..putih jer.. wei filla... aku pelik persal ko dok kata kulit ko cam dayang senandung haa??? sajer la tu.. nk suh aku puji ko lebih2 eh?? kekekeke.. peknen pon perut ko comel je haku tgk.. tp syg ar.. x smpat aku nk brgambo ngan ko.. aku tgk cik acih ko tu da moody je... mklum ler dia br bangun tido kan aku malas nk kaco dia..


tp kan aku rasa kalo nk hang frame ni.. yg sesuai wall kena la bercolor gelap sket kan..baru la timbul jer.. ni wall aku color putih kuning la plak.. nmpak gayanya perlu ke aku cat wall umah aku tu????


cntik kan frame nih... so korang2 sekelian.. kalo nk gambo korang diabadikan mnjadi seperti ini.. sila2 la kunjungi blog filla dan siler order dgn dia yer (filla siler bg aku disc utk next order eh...) aku gerenti uoll will satisfy dgn hasilnya... auwww mak speaking london plak dah...




13 comments:

Hirda Ibrahim said...

wahh inilah hasilnya ek poms?
cantikkkk...
for me.. kalu ko cat kaler cekelat2dinding ko pun ok gak...
pastu pasang spotlight hala ke pic ni..
ko tambah lagi 2 pic ni.. baru cun...
wahhh mengajar pulak aku....

☆ lieya latif ☆ said...

cantik poms!!! aku suke....pic yg ko pilih pun bersahaja gitu....comel...ko yg over posing....echa yg cam pelik2 heehehehe...aku suke...comel tau....seb baik aku pakse ko cepat up kat blog frame nie...kalo tak mesti lambat lagi aku leh tgk....yg penting mmg cun!!! berseri umah ko poms nanti....tapi cooi tak marah ke tetibe gambar 2 beranak jek ade...gambar die tak de wakakaakakakakk

~~ciklinn~~ said...

cunn2... aku pun suka.. gambar ni pun echa sgt bersahaja.. hehhehe

kalau dinding putih pun hokeh sebenarnya... tapi tmpat letak frame ni kann ko letak spotlit mcm hirda ckpp tu... sureee terserlah...

Softtouch [Hanim] said...

cantiklah sham...pic tu natural sgt..mcm santai gitu..mau sham asyik pndang jer frame tu tanpa kelip mata kan..mesti senyum2 jer..sbb mmg cantik...

haah mcm lieya ckp, cooi xsentap ker?he he he

Filla ~ Kasih Aleeya said...

huahahah.. tetiba mak malussss niehhh.. ko kata aku putih melepak? ko biar betul.. ke ko nak ckp foundation aku 3 inci ni... hehe.. dah sumer tanyer cooi ko tak bengang ker ala2 ibu dan anak... nanti2 order gambo laki plak yeh.. hihihikkkkk... (tetiba tebuat marketing plak)
*eh first time jumpa, suara ko sedap ler!! hahahakkkkkkkkkkk... pstu Acih ckp ko lawa sebab ada taik lalat..boley tak?

Ayumieza said...

perghhhhh meletup gitu....choppp nape ramai pgil akak pomp????nurul pun berangan2 nak ambik gambar mcm ni tapi nantilah dulu biar dapat anak baru boleh havokk!!!!

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

maletops poms .. kelas i like. ni yang aku tak sabar tergedik2 nak buat gak ni.. tapi nak kumpul duit dulu sebab aku nak hantar banyak sekali arung..

kau buat ni sephia kan, aku tengok cam black & white la pulak. mesti mata aku yang terlebih rabun ni

Miss Moon said...

ha kalau order satu cam tak complete plak ...alang kena 3 terus kat dinding hahahhaha

Puan Iza said...

Cantik...cantik....aku pun suka la sham....gambar pun natural jer...mesti ko tak sabar2 nak gantung kat dinding kan :-)...

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

cun beb cun..
yelah...ko cat dinding kaler gelap sikit...baru naik seri...pastu pasang standing lamp...pergh...sure meletup umah ko sham.....

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

cun beb cun..
yelah...ko cat dinding kaler gelap sikit...baru naik seri...pastu pasang standing lamp...pergh...sure meletup umah ko sham.....

Emy Omar said...

Cantik la sham..kita pun nak buat gak arr tapi nak kena repaint wall kat hall tu dulu la kan..hi..hi..ko ni buat la letak gambar cik abang gak..kecik ati bapak echa nanti

E-Marlin said...

yuhuu..........
wah..lamanya x jenguk blog awak ni sham....hehehe

wah...ni gambar fesen apa plak ni? kira tahan lama x materialnye..tapi cantiklah.... nampak klasik gitu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails