Wednesday, January 27, 2010

suka hati aku je nk hapdet..

xde benda nk stori mori pon... tp saja nk boh latest pics echa kt sini.. tetiba plak ari tu dia sibuk suh org amik pic dia... so aku layankan jer la..

mula2 tgk pic katil yer... hari ahad ari tu tetiba roh rajin dtg nk ubah2 setting kt bedroom ni ha.. sblom ni katil echa tu x rapat ngan katil kitorang... dia rapat ke dinding sebelah kiri.. n tengah2 tu ada ruang muat utk letak satu lg katil bujang n baru la katil queen ni kt tepi dinding belah kanan... tp echa xmo tido sorang2 kt katil dia... dia nk tido ngan aku jgk so abah echa trpaksala brkorban tido kt bwh.. sbb aku x bg abah echa tido atas katil echa tu...kekekeke kejam ker aku??

so dgn semangat rajin brkobar2 nya kitorang laki bini mengalih katil ni rapat kt dinding belah kanan ni plak.. dgn penuh harapan supaya echa nk tido kt atas katil ni.. dan abah echa dpt ler merasa nikmat tido atas katil semula... kekekeke.. oh yer...pasan x bunga kt kepala katil echa tu.. echa kata yg bunga besor tu ummi.. yg kecik tu dia.. bila aku tnya abah mana?... echa jwb abah x payah... hehehe... sentap abah ko echa.. tp yer la kan xkn abah ko nk jd bunga plak kan.. abah ko jd kumbang ar kan... pasni kita g cari soft toy kumbang plak eh boh kt situ... hehehe



makin debab echa kan.. dlm byk2 soft toy tu... garfield kepam tu jugak yg mnjadi poojaan hati echa



ntah hapa2 gaya posing ntah...









lakonan mantap konon2 tgh tido la tu..hehehehe


sekian, tima kasih!!


14 comments:

Emy Omar said...
This comment has been removed by the author.
Emy Omar said...

Kiranya weekend baru ni operasi merapatkan katil la ye sham..
makin bambam echa..umi dia asyik masak sedap2 ye..

Filla ~ Kasih Aleeya said...

mak aiii..gebunyer paha echa..oit katil echa sama ngn acih..tp acih tanak tido situ (aku letak sebelah2 jek pon ngn katil aku).. dia ckp kat langsir ada antu.. pastu dia ckp kalau kilat petir cahaya kat tingkap tu dia takut.. pastu dia ckp katil tu kecik..tak muat utk dia.. macam2 reason letih aku kene hempap ngn dia jer!!!!!

Softtouch [Hanim] said...

cantiklah katil echa tu...samalah ngan asben sy tido bwh sebab anak nya nk tido ngan ibu dia...he he he..

haah echa makin tembam n comel..pndai oo berlakon tido...he he he

Puan Iza said...

Sesi mengemas bilik yea sham :-). Cantik je katil echa tu....

Echa dah tembam kan....suka tgk dia...gebus gitu. geram!

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

poms, tu katil ikea kan. lawooo.. simple but nice..

bilik aku sekarang tak leh buat cenggini, tak muat.. sempit sangat

dah lama tak tengok echa, memang dia nampak makin tembam la.. gebu jer tengok... tp paling kelakar, pandai betul pura2 tido yer

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

pergh...ko tahu, sama jer peel anak kita...tp aku tak kejam cam ko ler.....laling hubby aku tu berkorban tido katil anak dia..while emak & anak dok berkubang kat katil besar...sian erk laki kita...tp sian lagi laki ko ler...apsal ko tak kasi choi tido katil echa? ko takut katil echa patah ker apa? ha ha ha ha

aku ingat kan...aku nak ikut idea ko ler...rapatkan katil si batrice tu gark..yelah...kalau tak...bila ler projek nak buat adik dia berjaya kalau asyik2 dok tido lain2 katil kan....ha ha ha ha...

atty's said...

gebus pun echa..comey..untie suka..

dulu masa akak kecik .pun kty buat katil gini .sampai dia pandai tido sendiri.

Ayumieza said...

kahkahkah kelakarnya baca komen kak zana...alahai kesiannya babah echa tdor bawah hehehe...nurul minggu depan baru nak operasi bilik hehehe nak kemas mana yang patut sebab hiasan masa kahwin dulu pun belum tanggalkan lagi hehehehe

☆ lieya latif ☆ said...

oi dah lame aku tak tgk echa ke atau echa ni cepat no mengembang...dah bam2 laaa sham......geram aku tgk paha die tu...lesung pipit die pun aku geram....rase cam nak kokak2 jek paha gebus anak dare ko heheheeheheheh

kelako aku bace kisah bunge tu.....ye ar, utk abah die gi la beli kumbang...baru kene ngan bunge 2 kuntum tu hik hik hik hik.....

sweet jek tgk susunan katil...takpe, walau pun dekat2 camtu ...korang laki bini still satu katil...agak2 nak on projek adik echa ko makesure laa echa dah lelap betul2 wakakaakakakakaka

Love Says it All~ said...

LEARN MAKEUP WITH EYRA RIZAL TOUCH!
MAKEUP CLASSES AVAILABLE!!!
Personal/self grooming makeup class:
-basic class
-introduction of products & tools
-types of foundation
-shading & contouring
-eyebrow shaping
-usage of certain products
-oily, dry & normal skin
-face shape/chart
-suits for dinner, day, event makeup
Personal class schedule:
21/3/2010 : SHAH ALAM RM150/PAX (E.R MINI STUDIO)


Bridal makeup class (2 Days)
-Basic to advance
-(all of the above point)
-including extra tips and tricks
-2 shawl & hair styling
-engagement, wedding, heavy event makeup
**Bridal class schedule:
-27 & 28 FEBRUARY 2010 : SHAH ALAM RM500/PAX (E.R MINI STUDIO)
-27 & 28 MARCH 2010: IPOH RM500/PAX

** classes include goodie bags. different gifts for each individual
** lunch, products & tools will be provided
** certificate of attendance will be given

(Other Promotion)
PHOTOSHOOT/MAKEOVER PROMO 30% OFF!!
Harga asal : RM200/person
Harga Promotion (30% less) : RM140

Package includes:
- 1 A4 size picture
- 3 4R pictures
- Free 1x makeup by Eyra Rizal
** including shawl styling
** including hair styling/ simple hairdo
- Free Cd memory
** add on: Makeup changing RM40/per makeup
** add on: 1 A4 size picture RM10
** add on: extra shooting RM15/10 pictures (will be kept in a CD)

> 10 pictures will be shooting for each person
> limited up to 10 people only
> booking RM50 only


WHEN: 7 MARCH 2010 (SUNDAY)
WHERE: E.R MINI STUDIO @ SHAH ALAM
TIME: 10:30AM (makeup starts)
LATEST BOOKING BY 5TH MARCH.


WWW.EYRARIZAL.COM
0162128740
FB: EYRA RIZAL @ EYRA RIZAL TOUCH

As said...

best ko sham.. aku lak.. 1 katil queen siza kongsi 4 org ko... huhuhu.. nak buat camner.. nak letak katil xtra.. bilik byk brg... mujur sumer kecik jer badan nyer...
aku mmg jeles tgk anak dara ang yg tembs tuh... kuat mkn erk skang echa

Mimi said...

susunan katil ni sebijik mcm susunan katil bilik kitorang...kalo tak cantum camni bole terjatuh ke bawah lantai kan..

banyaknyer soft toys echa..

Hirda Ibrahim said...

yeay.. sama cam bilik kami gak..
atleast katil echa x de la serendah katil hardy ko...
hardy pulak.. tiap2 pkl 3pm dia sure bgn, buat2 mamai, mai tidur between aku & shahnun...
heran aku...

time aku beli katil hardy tu, katil echa ni x kuar lg... aku pun suka katil ni...

nanti ko snap pic time dia tido kat katil dia... sure cute....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails