Wednesday, January 13, 2010

pd pendapat korang yg mana korang rasa ok...

ari ni aku nk mintak pndapat korang ler.. bkn psl apa.. hehehe.. saja jer gedik2 nk wat kelainan sket.. aku ni tingin plak nk pakai contact lenses.. selain nk bg nmpak mata tu bersinar2 bercolor.. juga untuk penglihatan yg lebih baik.. kalo korang nk tau.. aku ni rabun sket.. ekceli aku pakai spek.. tp aku x suka nk pakai sbb nmpak huduh sgt muka aku bila pakai spek .. so aku lebih rela hidup di dalam kerabunan drpd memakai spek itu.. so alang2 nk mncuba bercontact lenses so baik aku pakai yg ada color nih kan.. baru la org tgk mata aku naik juling..kekeke.. so korang rasa yang mana paling sesuai ngan aku....

yg ni kaler brown...

yg ni color pure hazel


yg ni color green.. eh aku cam suka plak ngan color ni...



yg ni color gray...
pg sesapa yg sudi bg pendapat tu..aku ucap tq bebanyak yer.. mak da x sbr nk g bli nih.. hahahahha....




14 comments:

Jasfyra said...

aku vote kaler hazel..
aku rasa ko nampak cantik paaki kaler tu

Softtouch [Hanim] said...

yg green atau pure hazel kot sham..nmpak bersri n mata sham nmpak shining2 gitu...

Filla ~ Kasih Aleeya said...

aku rasa brown ngn hazel bih kurang sama..pilih salah satu ler.. mcm anak omputih..auwww..haha

Ayumieza said...

bagi nurul cantik warna hazel mata cam bersabung gitu hahaha...

Puan Iza said...

sham, aku suka kaler green tuh...sesuai jer aku tgk ko pakai...

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

hazel dan green tu cantik gak. tapi kalau nak lain grey tu pun not bad gak..

As said...

cantik.. cantik.. green n hazel tuh sesuai ngan ko...

Emy Omar said...

Sham..kita suka yang pure hazel & green tu..sesuai ngan awak

atty's said...

kty pun rabun..teruk gak .tp taknak pakai spek...sbb cam tak kena ngn muka..
tp bila pakai contect lense..cam tak selesa ..pulok..nak pasang pun cam takut2..hehehehee .

tapi sham ..sesuai ngn ko tuh..

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

sham...aku suka kaler brown tu...nampak natural gitew...tp kalu ko nak yg over sikit...amik kaler hijau tu pun ok gark.....

☆ lieya latif ☆ said...

aku suke brown...sebab aku selalu pakai brown wakakaakakak....

tapi aku tgk sume cam cantik jek ko pakai...wah pasni jumpe ko harus kelip2 la mate tu yeak heeheheh

ko same cam aku, aku pun tak suke pakai spek...nampak cam makcik muke aku wei...sebab tu aku kat umah je pakai spek....heheeheh

Mimi said...

aku vote pure hazel & grey

~ aRora_aTeh~ said...

( sori..silent reader nih..)
erm..tibe nk bg pendapat lak..
pd saye better yg brown tuh la kak..nmpk natural skit..takla pelik sgt nnt..

er..tp nk lagi best try kaler honey..lau ade lagik la..

lame dha tak bli lense nih

E-Marlin said...

sham, saya pun suka pakai cntact lens ni.... dr kaler brown, biru, hijau, gray, violet & hitam yg besarkan biji mata hehehe...

tapi kalau freshlook ni, mmg selesa la... nak selamat amik kaler gray...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails