Monday, July 12, 2010

edisi balas dendam...pengubat hati lara

vavavava.. ini bkn edisi nk riak meriak yer...sekadar berkongsi rasa...

korang tau kan, kt bandung ari tu aku x brapa puas ati coz tak dpt merembat baju echa ngan byknya kt sana. So balik dr Bandung tu duit rupiah ada byk lg kt tgn aku. So setelah ditukar balik ngan RM...wahhhh byk gak duit aku rupanya..hahaha..so sehari pas balik bandung tu, sebagai pengubat hati lara coz x dpt bli baju echa (mak yg over, anak x kesah ponnnn...) aku telah meredah MV dan The gardens utk misi mncari baju raya echa. Alhamdulillah rezki, mak x tau pon rupanya Gap tgh wat sales giler2 masa tu.. fuhhh mmg murah2 ko... rugi kalo tak bli (laki aku kata, kalo tak bli lagi tak rugi..chaittt potong stim je laki aku nih) so setel sudah misi mncari baju raya echa...alhamdulillah..bru la tenang hati mak.. (tenang hek ko...kalo psl mmbuang duit ko mmg pndaiiiii..)



7 comments:

Softtouch [Hanim] said...

best best best...ni mmg betul2 bals dendam..yelah kan frust sbb kat bandung xde....baju anak dah setel..baju mak pak plak lepas nie..he he he...

xde riak pun sham....

☆ lieya latif ☆ said...

tu ar kan sham, tak sume yg kat bandung tu leh kene ngan anak kite...takpe, rase keciwa ko kat bandung dah settle la kan....masyukkkk ar tuk dak echa ni.....mesti cun2 baju echa nieh...ko mmg pandai pilih baju2 echa!~

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

tak pe la sham, even kau tak dpt baju kat sana, tp kalau convert balik duit, sama jerk, lg kau dapat yang cun2 dan ori, puashati beb... tp jangan la serik ikut kami ke bandung lagi tau... heheheh

apa pun, aku memang suka taste kau dalam pemilihan baju echa .. sebab taste kau sangat tinggi okeh..

Cik Nurul said...

Wow Gap ada sale yer hehehe tak pelah tak dok anok lagi hehehe so tak leh nak beli lagi..lain kali akak g bandung inshaAllah ada aje baju yang akak inginkan yer..

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

wah ko sambung shopping lagi balik mesia yerk......meriah ler raya nie echa ngan baju baru yerk......

Hirda Ibrahim said...

akhirnya terubat luka dihati kan sham?
amik ko, sgt berpuas hati terus beli kat butik kan? kan?

Emy Omar said...

Sham..tu kira terapi la ye..sakan ko shopping ye sham..bagus2 kira settle dah le ye part echa..ke belum lagi?hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails