Tuesday, July 20, 2010

kalo ada rezeki.... Lucky Draw RASP..

tau pasal lucky draw ni kt blog mimi.. bila tau syarat2nya amatlah mudah tanpa perlu aku memikir (kuakaka apa punya org daaaa...) dgn cargasnya aku pi check kt blog RASP .. maka tersiar la entry ini.. tahun ni mmg aku xde joint mana2 giveaway or contest pon.. so wish me luck..




Syarat2nya adalah (begitu mudah dan pantas) :-



1) Just copy paste gambar lucky draw tu ke blog uols...

2) Buat a simple entri kat blog uols pasal lucky draw ni or nak copy paste syarat2 nie pun ok je...

3) Tinggalkan komen kat entri ahkak ni bila dah settle steps 1 & 2 ...

4) Peserta tak semestinya follower pun, and tak perlu jadik follower i ....


5) Peserta haruslah mempunyai alamat di Malaysia ya.....


4 comments:

Hirda Ibrahim said...

senang je wei....

aku doakan ko menang k? aminnn

☆ lieya latif ☆ said...

good luck bebeh!!~

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

selamat maju jaya sham! minta2 ada la rezeki ko :)

mama zharfan said...

good luck!!
salam ziarah dari Nottingham UK

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails