Friday, July 20, 2012

Frame Canvas

Photoshootnya bulan september tahun lepas.. time raya. Tapi baru ni la dpt buat frame canvas. Ekceli dah byr pon bulan 3 hari tu... tapi punya la lama memilih gambar yang nk dicanvaskan.. Tu yg baru siap tu. Buat ni coz ada promo kat The Perfect Canvas. Promo dia 3 panel (3 frame) size 12inch x 12inch = RM100. So apa lagi..grab la kan. Tu yg wat payment awal2 tu. Gambar later bru hantar..

 Tapi memandangkan pic yg aku bg sumer nya x sesuai utk size 12 x 12.. so TPC mintak aku tambah sket duit utk tukar kepada size 12 x 18. So aku stuju je la..


 Sama seperti frame canvas yang lain. Cuma finishing dia x berapa kemas. Nampak stapler beratur kt keliling blakang frame. Salotape pon x kemas. Saya harap supaya TPC mengambil positif teguran sy yer.. * if dia trjmpa blog aku ni la kan*


 dah nak raya balik dah pon. This year mcm nk buat photoshoot raya lagi. Hmm tengok la ada rezeki...buat la..




 yang frame belah kiri black n white tu aku buat ngan Filla. Size bih kurang je. Tapi frame filla lebih tebal.  Sayangnya filla ni x buat yg color. Dia buat Sephia ngan Black & White je. Filla.. kalo ko buat color...konpem mak buat ngan ko lagi.






6 comments:

lieyalatif said...

so raye ni rumah ko berseri2 laa dengan gantungan canvas...auwwww!!! i loikeeeee!!!

Zana Md Nordin said...

phewwiiittttt
aku suka sumer gambar2 yg ko frame kan tu...

dinding dah ada accessories tambahan tahun nie..makin berseri ler

Hirda Ibrahim said...

cantikkkk...
cam kiut je pix ko & cooi. cooi mcm budak nakal (auwww ayatttt)

atty's said...

cantik semua gambar..

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

cantik!

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

cantik!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails