Wednesday, February 11, 2009

Award From Erna @ Marlin

Dpt award nih dari Marlin/ Erna mama kpd si cntik manis Ellisa n si ensem boy Ashraf. TQ YER ERNA SBB SUDI BG AWARD NI KT SY...(ish..ish...sopan sntunnya bahasa aku kan...)

Yer ker blog sy ni giler best...hahhaha...ker aku yg giler... x ksh la kan.. kalo xde korang kwn2 aku yg bes n sporting..x brmakna la jgk blog aku nih kan... so tq so much la pd semua2 yg sudi baca blog n leave komen kt blog aku nih waima silent reader skalipon...tq so much darlinggggg....hehehhe..




Ni syarat2nya:-

1- Bagi just kat orang yg korang rasa GILA-GILA / BEST.

2. Bagi kat 4 orang sahaja.

3. LINK orang yg terima award ni.

4. Sesapa yg dpt award ni diWAJIBkan buat POSTING pasal dia dpt award ni kat blog msg2.

5. BAGITAU org yg kamu berikan award ni kat blog diorang ok!!!



Oleh yang demikian, inginku serahkan Award berikut kepada mereka ini:-

1. HIRDA

2. JUJUE LOPEZ

3. ZANA

4. FILLA



kalo korang da penah dpt ...sila abaikan yer...

4 comments:

JuJue said...

woowww banyak btoi award mak dapat nih.. tapi terlupa nak tempek.. maklum lah...award2 yg dapat masa grammy award baru ni pon tak simpan lagi...

auuuuwwww....ekkk ahh ekk ahh..

aimi @ kamalina said...

hehehe..mmg skima & poyo je bunyi ayat tu... :D

eMMa@iKKa said...

uhh...ada award blog paling gila!!
Gila camna tu ek???

p/s Sham..ha'ah itu lah kain yang daku beli kat Jakel tu?? Lawa tak??

Zanna_MamaBatrice said...

thanks sham
ingat gark ko kat aku erk
iskh....aku nie boleh dikategorikan giler ker sham....
tk kisah ler ...janji ko ingat kat aku

lap u ler sham...
nanti aku tepek kat umah yerk

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails