Wednesday, February 04, 2009

Ladies Day Out - 31 Januari 2009

Er...siler beri laluan yer...untuk makluman...citer aku coti2 mesia kt cameron aku lom abis lg k..tp mak nk hapdet dlu citer ladies day out nih...yg ni kena update dlu kalo x kang basi..da x bes da...so layan la kejap yer...

Date : 31 January 2009
Time : 10.00 a.m - 1.30p.m
Venue : Sunway Pyramid

Last week...kami semua para mommies tlh mjayakan ladies day out nih dgn bgitu happening skali...wpon just 5 of us...aku, hirda, ikka, as dan sue...tp ttp meriah n happening k.. masing2 sporting n jenis x kisah...aku suker sgt... part paling bes mstilah part makan kannn... kitorang pilih utk mengisi perut di Ole-Ole Bali...mmg sgt indah k mkn kt situ...food sgt sedap...air sgt sdp..pndek kata sumernya yummieh la... masa mkn ni la mcm2 citer kluar...msg2 kluar citer pngalaman peknen n brsalin...rasa seriau pon ada gak biler dgr citer sue... kalo aku jd sue..konpem aku serik nk brsalin...mmg aku respek ler kt sue nih...


smbil jalan..smpt lak brenti jap nk posing maut...heheheh




masa ni tgh lapo tggu food..tp smpt gak lg posing...masa nih xde org lg kt Ole-Ole Bali tu.. kitorang jer wat onar kt situ...


yahuuu..food da smpai....leleh air liur aku bila tgk pic ni tau..ni aku nyer...Ole-Ole Trio...
sdp giler wei..tp byk sgt..x abis aku mkn...tp ari ni bile aku tgk pic nih...aku rasa nyesal sgt x abiskan food tu sumer..bley gitu....



ni nasi cmpur ole2 kot...yg ni..ikka, as n sue yg order...


yg ni plak hirda nyer...ole2 seafood pasta kot nama dia..(chehh da tntu la betul nama dia..sbb aku tgk kt blog hirda ..dia tulis cam2..hahhaha)


smpt lg posing sblum ngap itu food...hmmm dapnyer...


pic kenangan b4 balik....


hehhehe...smpt lg posing gedik...hahahha

cuma yg x puasnya masa ladies day out ni ialah masa...yer..sesungguhnya masa amat mencemburui kita..(hehehhe...bagus kan ayat aku..indah jer..)..rasa x puas sgt jmpa mommies yg happening ni sumer...rasanya nk kena wat lg la ladies day out nih kan..kan...so..hirda apa lg...cpt la plan...aku da x sbr nih...

10 comments:

aimi @ kamalina said...

amboi seronoknya mommie's day out ni (semua ni mommie kan??).... kira korang jela yek..patutla tak nampak muka anak2...echa kena tinggal la ni yek... hehehehe... bestnya korang..dpt berouting gini... tak ramai pun happening gak.... blh bayangkan kegamatan suasana tu... :D

Mrs. Hasanif said...

hehehe..aku suka..aku suka ko pasal ko beshhh ...hehehe


haahkan bila tgk pic mkanan ni nyesal x abehkan.. sedap....


hoho aku mmg kdg2 bila ingat serik tau.. aku peknen ok..bab nak beranak tu.. iskhhh minta2 x la mcm maryam klu aku beranak lg...


ye betoi..hirda bulan depan kite p fish spa ek.. x sabo dah aku ni...

eMMa@iKKa said...

Sham!!! aku tgk menu kau tu..rasa terliur siot!!! rasa mcm nak ke Ole-Ole Bali ulang balik gie makan kat sana..hehehehehe...:)

Kasih Aleeya said...

sham..ole2 bali kat ner kat sunway? mcm x pasan lak aku?.. harus aku gi terjah ni..sgt kewl okeh!! i like..hihihi..well girls day out alwiz the greatest!!

lieya_latif said...

aku setuju kalo nak outing lagi...kali ni aku sure join ...takmo lepas kan peluang.....hi hi hi hi

As said...

ya sham ko dah hapdet erk... best kan kiter outing ari tuh.. sumer sempoi2...
mkn & chating x hengat nyer.. lepas ni leh la kiter kuar lagi...
bab mkn tuh...tgk ang punya gambar terliuq la.. lepas ni kalo kiter p nak try yg mcm ang punya menu lak.. sure besh ni...
x sabar nak tunggu 2nd outing hehheheeh

Hirda Ibrahim said...

sham..
aku ni penat le type panjang2..tup2 SEND. kuar error. sapura punya internet doen le pulak.... (*&^%$#@.

so ni aku dok ingat balik apa aku type tadi.
~ laa hai benci aku nengok pic aku pose ayu tu...serius plastikkkk. LOL
~ aku suka cumi2 goreng ko tu. sedap kan? tu la, bila ingat balik, nyesal x habis mkn...
~ sham, apsal pose dgn fork je??? ;) bukan patutnya pose dgn sate serai yg lembek itu ke? hahahaha

next outing next month pas dpt gaji ye.. this time aku plan from pagi sampai ptg. baru leh buat byk activity. aku dh tanya nursery hardy, nk hantar dia sampai pkl 6pm. bayar OT, bayar OT le.. aku relaaaa.....

atty's said...

besh kan kalo dpt kuar sama kawan2 nie..leh gossip...kty lama dah tak kuar ngn kawan lelama..

fud tu semua sedap2 jer..

Puan Iza said...

bestnya korang kuar ari tu...jeles tau tak dpt join sama....aku kat kampung la masatu sham..kalo tak kompen aku join sama...

E-Marlin said...

Amboi, bukan main lagi "anak-anak dara" ni keluar ye.....

Mesti besh kan kuar ramai-ramai tanpa anak-anak, ala-ala macam zaman muda-muda dulu...hehehe

Sedap ke makan kat sini???

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails