Thursday, April 16, 2009

Bukti Cinta Kami..(Jawab Tag)

Kali ni aku di tag oleh Mimi .. err..ada org lain tag aku pasal ni jgk ker.. x pasan la plak..kalo ada.. mntak maaf yer.. aku ni da tua..byk yg da lupa...hehehe..


1) Letakkan gambar anak yg baru lahir. Gambar kalo boleh mestilah gambar yang masih dalam wad maknanya gambar anak hari PERTAMA.



ketat dan sendat jer kan..hehhehe..



2) Letakkan butiran ini:-


Nama penuh / lengkap : ALYSYA DAMIA

Panggilan : ECHA, LISYA, CIK CHA, SAYANG..

Maksud nama anak : ALYSYA - Dilindungi oleh Allah, DAMIA - Kebijakan/ Keberkatan

Jantina : Perempuan

Tarikh Lahir : 29 Oktober 2006

Tempat Lahir : Hospital Selayang

Berat Lahir : 4.24kg

Cara Kelahiran : C-Section



3) Last sekali... apakah harapan korang pada anak2 ini.. dan korang nak anak2 ini jadi apa besar nanti... dan KENAPA..? senang kan....??



Seperti mak apak yg lain.. aku pon mengharapkan yg terbaik utk anak aku.... sntiasa mendoakan kesihatannya.. supaya dia dpt mnjadi anak yg solehah, taat kepada mak apak dia nih, mnjadi insan yg berguna...kpd keluarga, masyarakat dan negara.. besar impian tu..yer la sapa lak xnk anak dia jd yg trbaik/ trhebat kan.. or kenapa??? ek??? sbb bila echa da dpt keje bes..gaji pon bes.. leh la mak apak dia ni dok melepak..brsenang lenang g clubbing ngan kwn2(hahahha..org tua x sdr diri...) pas2 supaya dpt la echa sponsor mak apak dia g umrah ngan haji pas2 leh sponsor kitorang g melancong sana sini smbil menghabiskan hari2 tua ngan penuh gaya...warghkhakahkaha..

4) Aku x tau nk tag sapa plak.. sapa2 rasa nk wat..korang wat la yer...

12 comments:

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

memang sendat jer aku tengok echa dalam bedung tu. heheh dengan pipi buah pearnye tu.. nyum nyum cam nak geget jer..

amboi2 harapan mak pak..kemain lagi nak menghabiskan masa tue dengan gi clubbing yerk.. heheheh

aimi @ kamalina said...

awak ni kelakor la sham...tang harapan tu yg tak larat nak baca... takut echa baca nanti yg bab melancong nanti...

sham..besor giler echa masa lahir...patutla tak lepas kuar...kena c-sec... hehehehe... mcm saya suka baby besar2 sebab senang nak pegang..takdela takut2 kan... tapi tula.. kalau kat hsptl, bila org tgk baby saya, mesti mcm tak caya yg saya ni maknya... sabo jelaaa...

eMMa@iKKa said...

mak oi...nampak bulat semangat si Echa!!! :) Suka aku nengok nyer..mesti sedap je bila mula-mula pegang ek.???

Mrs. Hasanif said...

"bsenang lenang g clubbing ngan kwn2"

hahahaha aku setuju...

As said...

begitu beso anak ko sham ... masa lahir pun dah 4 kg... aku suka... hmm anak aku nak 4 kilo tuh mkn masa berbula² tau...
clubbing ya... hehehehe

Jasfyra said...

sendat2 pon comey ko..geram aku tgk..paling suka, besday sama ngan aku tuh..hehe

Hirda Ibrahim said...

Ya Allah..gerammya. senang kan kuar2 dh besar. senang nk handle.hardy dulu bdn dia keras. so, aku memang senang nk angkat dia.

aku kompem echa lahir2 pakai baju size 3-6 months ni..

Puan Iza said...

Sham, mmg ketat dan sendat lah echa nie...tembam giler tu....tapi bestkan kalo baby tembam2 nie....best cubit2 hehehe

atty's said...

comey bangat echa masa kecik..

☆ lieya latif ☆ said...

aku tegelak bace tang dah tua2 nak gi clubbing tu...ko jgn ...pening pale anak ko nak layan karenah mak paknye nanti he he hehehe

Ayumieza said...

mak aiiii tua-tua nanti nak g clubbing ye???biar btol??dasyat-dasyat btol umie echa ni ye...

pening kepala echa tu nanti hehehehehe....

wah besar jugak ye echa masa lahir rasa nak geget je kwang...kwang...kwang...

Emy Omar said...

Sham..kelakar la awak ni ha..takpe2 sham harap2 nanti Echa boleh review semula entry mak dia yang ni..he..he..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails