Monday, April 27, 2009

Hepi 3rd Besday Maryam & Auni

Date : 25 April 2009/ Saturday
Time : 8.00pm++
Place : Sue's Place....(sukati aku jek..)
******************************************************
1st skali nk ucap tq kt sue dan juga azie sbb sudi jmput kami skeluarga utk dtg jamuan mkn smpena bash maryam dan auni...
wokeh...dimulakan citer...aku ni kan...konon2 prepare sgt la sblm pegi...da siap print map awal2 lg smpan dlm henbeg..nnt sng nk pegi...siap brconversation ngan sue lg kt ym ari jum tu jln mana yg paling senang nk g umah dia... tp aku yg bijak pndai ni boleh x salin lak full add. umah sue... on d way nk pg baru prasan...glabah la aku..tkt cooi bising lak kang... da la mlm...kang ada plak yg sesat... aku pon trs sms hirda tnya add.. hirda reply kt x tau... dia tau pegi jer...aduss...camno nih... tgh aku nk bls sms hirda..skali aku trnampk satu kete nih... aiks...cam kenal je..cam penah tgk jer... aku terus sms hirda tnya... wei..ko pakai keta WQ.......... ek? skali mmg sah itu keta hirda... aku ckp ngan cooi...da bang smpan jer map tu...follow je keta dpn tu.. huih...alhmdulillah... sesungguhnya org baik2 cam aku ni mmg salu jer dpt prtolongan...kuakakakakka.... smpai ler aku ke destinasi...
punya la ramai jemputan si sue ngan azie nih... ada yg aku kenal ...ada gak yg aku x kenal...antara meka2 yg dtg... hirda( da tntu la kan...sbb aku follow dia...), iza, ila, ciklinn, as, linda, zana, iena, ada few lg aku x kenai...
da ready utk cake cutting... kecoh tul time nih.. sumer kids da x sbr2...
hepi besday 2 u... hepi besday to maryam and auni...lalalalla

cute jer besday girl dua org ni kan... maryam and auni..
besday cake nya...
huih..hirda...anak2 kita mmg anti social tul la kan... brkepit je kt ngan ummi dia nih... ssh aku nk brgerak... tp hardy snyum jer tgk echa kan...hahahha... brkenan ker???kuakakakaka
from left : hirda, hardy, batrice, zana, linda, as dan nana..
amboi2 linda...smpt lg ko senyum yer bila nmpk camera...


org kuat nih... xdok diam...jap kuar..jap msk..jap g dpr..jap g dpn...sian ko sue...


gmbr ramai2... harus sumer camera ada pics yg sama kan... sian adik as...x psl2 kena jd photographer..brp byk camera dia kena amikkan..heheh...maks2 sibok nk brgambo...


sori poms...ko x ready la plak... bkn sng nk amik pic hardy...aku tgk dia tgh pndang..trs jer aku snap...



18 comments:

Ayumieza said...

HAPPY BESDAY ECHA...COMELNYA KEK BARBIE LAGI TAU WAH PINK LAGI TU SUKANYA HEHEHEHEHE

P/S: akak kene Tag jgn lupa ambik award kat blog nurul k...

Ayumieza said...

alamak silap orang rupanya hehehehe bukan besday echa rupanya hehehehe....

Hirda Ibrahim said...

Pomsss...
mak dh rupa bibik aku nengok!!
hahaha... aku gelak bc ayat org2 yg baik selalu dipermudahkan jalan aminnn...
ye la ko, si sue x letak rupanya add umah dia dlm map yg dia kasi...
hehehehe...aku lagi takbur, x print map. sekali bila time corner2 tu, aku leh terkedu kejap. ek, nk turn kanan ke kiri. ye la selalu dtg siang, bila mlm sedikit blur pemikiran aku...heheheh
sib baik sampai. kalu x dgn ko2 ikut sesat.

ye la ko, anak aku bila ramai2 ni jakun skit, dia buat malu2 pastu sempat gak dok tiup benda alah party tu dok hala ke echa2. ha ela, old pesen sungguh la style anak aku ngorat. meh sini mama ajar meh...LOL

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

WAH..meriah sungguh..bab mkn2 ni mmg syok laaa.... mana pic korang ni??? tak byk pun..ni mesti kes tak sempat bergambo...

~~ciklinn~~ said...

akhirnya dapat aku sembang2 dgn kau dgn jayanya,,.... hehheheh

sham aku nak curik gambar yerk..... camera aku asiy sudah godek2 gamabr mlm tu semua ilangg... huhuhuhuhuhuu
haiii geramm haku....

Puan Iza said...

Ala sham aku yg ada map pun tersosat gak haa....dua kali aku call hanpon sue tapi en. abu yg jawab....aku tanya jalan mana yg nak ikut nie....sib baik gak lah sampai....kalo tak, pusing blk lah jwbnya hehehehe

Echa malu tu..tu yg dia berkepit je dgn mak dia tu....anak aku lak...lbh suka wat hal sendiri...tapi kena jaga2 gak...kan ada lak hal lain dia buat...

E-Marlin said...

hehehhe.... org baik2 diberi pertolongan ye? hehehhehe....

Alo sham..... lama sungguh x menyinggah blog awak ni.....

Zanna_MamaBatrice said...

hush....mmg org baik ler sham
tu pasai ko di permudahkan...
aku pun sesat barat ko....lenggang kangkong gi umah sue....keh keh keh
last2 en abu kena jemput kitaorg..keh keh keh....

uish..kembang nyer aku...

sham...x dpt nak bergossip ngan ko lerh...memasing busy kan...
kemas echa ngan rambut baru dia tu...

yantz-yeem said...

salam ziarah...

wah skg musim birthday party yea...
jom join contest di blog saya...yuks...

atty's said...

sonok ar jumpa2 blogger kan..

Linda Latip said...

huahahaha haruss la snyum! asal ade kemere acu je wajibbulghunnah senyum! hahahaha..echa snyap aje..tapi muka ku maintain kilat dlm setiap gmbr² yg ade hahahaha..

echa lak tak tnggal bantal busuk yg mungkin wangii sbb tgk putih bersih je..hahaha

*Azie* said...

salam sham..t.kasih kerana sudi dtg azie link sham yer..

sitione said...

adehh missed lag tuk jumpa ko sham..

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

sesungguhnya apa yang boleh aku katakan, AKU SUNGGUH JELES TAHAP OTOMEN TIGA NI!!!!

waa sedap korang berposing2 yerk.. almaklum ada orang jauh sekali.. ha tak sangka kan eina dan zana pun leh join sekali.. rezeki tu namanya.. heheh

ILA said...

wei...aku x sempat nak bermesra bagai ngan ko...maklomla aku anak dah dua....ekekekke nak melayankan anak bagai hehehhe alasan!!!

☆ lieya latif ☆ said...

he he he tak tahan ayat ko org baik selalu dipermudahkan kan.....hahahahaah perasan betul ko....tapi tu laa seb baik ko nampak keter hirda, kire free n senang2 ajek laa ko follow diekan...jimat lee peluh gabra ko nak cari jalan he he he.....

mmg meriah gile siut....terlepas aku nak bergedik2 ngan korang...kalo kak mimi jeles tahap otomen tiga, aku plak jeles tahap thomas n fren laaaa...buleh?....he h ehe

As said...

sham... 2 arr mujur aku bawak bibik (adik aku) kalo x harus aku pun x leh berjimba... aku ni samapi ari ni mc ko tau... sakit aku... ditambah ngan hero aku sakit mata n demam...huhuhu... tensen aku x leh tido....
mmg sonok kan g umah sue.... sorry arr x sempat nag menyembang... anak2 aku moody arrr...

Eazyshop2u said...

Hi. Come and visit us at http://eazyshop2u.blogspot.com for a good quality, branded and affordable children clothing. New stock arrived!! OshKosh, Mothercare, Carter's, Oilily...Grab yours while stock last!!

TQ

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails