Wednesday, April 01, 2009

HAPPY 3RD BIRTHDAY NANA

Date : 29 Mac 2009
Time : 3-6 pm...tp aku lmbat..smpai dlm 4.45...(sori prennn...)
Venue : Rumah As, Shah Alam

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mula2 sekali nk ucap terima kasih pd as sbb sudi jemput kami dtg untuk meraikan bash nana lg pada thn ni..wpon kami lewat..tp ttp smpai kan..hehehe.. sori ler..echa baru tido..so x berani nk kaco tkt dia mengaruk nnt lg susah kitorang..

masa smpai..kawan2 lain da gerak nk blk dah..yer la dorang smpai awal..da lama dorang tggu kan.. so smpat ler salam muah2 ngan mimi, sue, linda, ila, ciklinn dan oli...alamak..ada sapa2 lg ker yg aku trtinggal nih..(kalo ada sori yer..mak da ilang ingatan)..tp x smpat nk brgambar ngan dorang plak...rugi..rugi..

pas2 niza mama kanda n balqis plak smpai..hehehhe..cam da brjanji plak kita yer niza..sama jer lmbat..hahahha..tp xpe la..lmbat pon..rezeki kita murahhhhh kannnnnnnn nizaaaaaaa...heheh..


hepi besday nana..



sue da nk blk..tp aku sempat gak amik pic dia ..

brgambar 3 mak dara pingitan..hahahha..eh..aku sorang jer???mana echa???
nk posing nyer pasal..smpai x pedulik kt anak da..hahahha.. alaaa... abah dia kan ada..


echa tgh sebok kelebek goodies bag.. da nmpk gula2 sumer...terus nk mkn gula2..geram aku..


aqish yg comei ngann mama nya yg cute


goodies bag...


As ngan bb Aqeel..
geram tul aku nengok bdk kecik nih... da mcm org jopun jer kannn.. putihhhh..



As, Nana d besday girl ngan Aqeel d encem boy..
harap2 nana suka ngan present dr echa yg x seberapa tu ek...

Walaupon aku frust sbb x dpt nk borak n brgossip ngan kwn2..tp aku brsyukur gak sbb rezki kitorang murah betul... sblm balik As n family bekalkan kitorang food utk dibawa balik..siap dpt extra goodies bag lg...heheheh..korang jgn jeles k...kenyang perut kitorang ari tu..aku pon senang..xyah masak... so tq lg sekali yer as..
so kwn2..who's next??? next time aku try dtg awal yer... x bes ar x dpt borak2 ngan korang.. hirda..ko pon aku x smpt jmpa kan..nk wat cemana..hardy da rimas..xpe aku faham..nx time kita jmpa yer...





17 comments:

~~ciklinn~~ said...

alahai sham kita sempat jumpa kat pintu jerkan... sorilah anak aku dah mula buat hall tensenn aku...hishh tak sempat aku nak cobet2 anak dara kau yg berlesung pipit itu...semangat yerk bdn dier...

takpe lain kali kita jumpa yerk....

As said...

sham... meracih sudi dtg umah kami... suka arr kwn² dtg... hmm sorry kalo x beri layanan yg memuaskan.. aku suka tgk echa... bahave jerk... x kaco org pun.. best arr... relax jerk mkn.. heheheheh.. 2 arr.. kiter bgambo anak ko tertinggal daaa... xpe lain kali kalo aku buat lagi jgn segan² nak dtg ya...

☆ lieya latif ☆ said...

oooooooooooo tak aci...siap dpt tapau lagi...tapi tu le best nye kalo jd org akhir2 ni kan he he hehe..

mmg happening laaa....rugi aku takde, takpe laaa takde jeki aku....tempat sue nanti kite jumpe laa kalo aku leh skip dari kursus tu....aku tak kire nak gak bergedik2 ngan korang amik gambar tau.....he he he he

ha'ah...betul kate ko sham, aqeel tu dah cam budak jepun ajek kan...ko geram...aku lagi lagi lagi geram!!!!!

tgk muke echa excited kebek goody bag tu....mesti die hepi tu tgk gule2 byk....ko geram die makan gule2 kan, ko tgk muke laki ko...sengih jek tgk anak die m akan gule2 he hehehehe....

Hirda Ibrahim said...

tu la ko,
hardy dh nk start demam tu... melalak x dak ampun punya.
aku ingat nk le tunngu ko & niza.

eh rambut echa dh panjang ek? dh ayu2 gitu..
wahhh ko dpt tapau lagi...
aku suka roti jala dia..marvelous...

Mrs. Hasanif said...

hahaha..ada gak pic aku eh.... x kira jeles gak..dpt bw blk food ek... tu namanya rejeki...

x lama lg besday maryam + nonie plak.. lg bape mggu jek..

aimi @ kamalina said...

haaa...ada hikmah sampat lewat tu sham..siap blh tapau lagi..huhu..jelesnya korang berjumpa2an ni....

Emy Omar said...

Jealous nye korang dapat jumpe2 betul cakap Aimi tu..untung ko datang lewat sham murah rezeki

♥ Cik Puan Mimi ♥ said...

sham aku frust tak dapat gossiping dengan kau. tu ler asyik miss jer kan.. apapun yang penting kita sempat laga2 pipi kat tepi jalan pun jadi ler kan.. janji jumpa!.. nanti kau umah sue, jangan lambat lagi tau.. tak syok tak dapat borak..

oo korang dapat tapau makanan ek.. syiok arrr...aku plakk tak larat nak makan banyak sebab perut penuh sangat.. before gi umah as, aku dah gi besday bash anak kawan laki aku kat sg besi, makan nasi beriani.. memang sendat giler perut aku yang sedia boroi tu.. hahaha

E-Marlin said...

Hehehe.. siap tapau makanan lagi, bak kata omputeh "save the best for last".

Puan Iza said...

sham pun ada gak yea....rugi iza tak pegi...sbbnya haikal tido ptg tu dlm kul 2. pastu kul 6 baru bangun. kesnya sbb dia dok batuk2, aku bagi la dia makan ubat batuk....pastu dlm sejam camtu dia dah ngantuk2...terus tido....adusss! tak dpt nak join besday nana....huhuhu...

mrs khairul said...

sham..betul tuh..aku suka giler dapat bwk balik berkat (ni org jawa punya word..hehehe) sbbnya mlm aku xyah msk or kuar bli fud..hahahaha..

echa tuh alahai ciutnya..dh la semangat..aku rs kalo aku dukung mesti xlarat..pastuh ada la plak lesung pipit dia..dh beso nnt mesti lagi AYU sham..cayalah ckp aku..hehehe..(ayat tak hengat mcm nak buat menantu plak..heheheh..sila abaikan)

psstt..aku cilik gambo sket eks..ampun..hehehe

mrs khairul said...

apa aku type nih..CILOK yea..heheh

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

sham ko nampak mcm anak dara biler echa tak ader dalam gambor tu..keh..keh..wow dapat berkat yer..aku pun nak datang lambat lah..keh..keh..keh..

eMMa@iKKa said...

sham!!! lambat tak apa asal kan dpt dtg kan..Thanks again tolong jadi posto utk aku...hehehehehe

Linda Latip said...

wahhh kalau idak smpat masuk muka aku nih..hahahaha..tu la kegesaan sket nk blik aritu sbb kefenatan hahaha..tp smpt laga pipi kan hahaha.. next timey pjg umo jumpa lagi!

re:sham, sume org msa peknen lawa, hang jgn bimbang..pndi la photograper cri angle yg lahawa :)

Cho Zila said...

>>salam..
>>akak terbaca kat blog ciklinn besday bash kat shah alamni..meriahnyr korang.. ramai kawan2 berjumpa..
>>selalunyr orang datang lambatni smd dia dapat kurang atau dapt lebih2 lagi.. biasakler cam orang berniagaaler kalau dah lasttu dia buat sale giler22.. boleh pakaiker idea akakni..

.: Leen-Wawie :. said...

wah, wah... rezeki tuh.. lambat2 pun dapat tapau... goodies lebey lak tuh.. kemain yer...
syoknyer korang dapat jumpa reramai... meriah tuh.. jeles tgk..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails