Wednesday, April 29, 2009

Echa

Ni citer hari ahad baru2 ni... kitorang dpt jemputan g kenduri kawin... ada dua jmputan..sib baik dkt2...heheh...kiranya kenyang la perut kitorang hari tu... kiranya xyah la aku masak...cheh ayat cam gud2 jer... mcm la aku ni salu msk...hahahha...



suh echa posing jap..alamak x sngka aku echa elok jer posing cenggini... aku suker tgk gambo nih.. cam da anak dara jer kan... nmpk la girl sket..hehehe..


try nk wat peace... x mnjadi plak...kdg2 jer jd...


sibuk dok toleh2 beg dia kt bakang tu... skang ni echa dok ckp camni..."ummi..nk beg...cica nk kolah (cica nk skolah...) ummi work, abah work, cica work.... wargkhakahkah... pg2 aku nk g keje... bila aku suh salam n ckp ummi nk g work.. dia pon kt dia nk work gak... sabo jer la... kunun2 bwk beg tu..nk g skolah la tu...


ni dlm keta on d way nk g kenduri kt dewan sri siantan.... dwn tmpat aku brsanding dolu2...hehehe



my small family...fr left : mak, ayah, kakak n BIL aku...


ni plak adik aku ngan hubby dia... sian adik aku nih...da 2 thn lebih dia kawin..tp lom ada rezki nk dpt anak... adik aku nih cikgu skolah kt rembau...


echa baru lps nangis.... sbb merajuk kt pak long aka BIL aku... echa ni sensitif sket ngan pak long dia.. kunun2 manja la tu...nk muntahhhh... kalo dia pnggil pak long dia x menyahut...echa leh bantai nangis...hek leh..poyo jer kan... dia pnggil pak long dia ayah... anak BIL aku da tentu la pggil bapak dorang ayah kan...yg echa pon ikut jer pggil ayah gak...


suker sgt wat jelir lidah cam ni skang...geram jer aku nengok... aku gunting muncung tu kang baru tau...


ops...ni 18SG okeh... nama dan lokasi adalah dirahsiakan okeh...haahahah...
amik ko... sibuk sgt nk brgambar... tgh bolen pon nak gak posing ngan en. garfield yg da kepam tu...huihh...da baper kali uwan dia basuh tu....sekejapan jer da kepam balik..cemana x kepam...digomol2nyer smbil air liur berjejes2..mau x kepam...


16 comments:

~~ciklinn~~ said...

auchhhh malulahhh.... cekkcinyer......hihihhiihihi

sgt comelllll itu budak 4 peaceeeee

As said...

sham aku dah lama x mkn kenduri.. huhuhu.. rindunyer nasik kenduri... lu masa nandungkan aqeel... asal ader kenduri kawin jer aku nak p... sbb suka mkn nasi kenduri..leh gitew... heheheh...
sungguh tomei anak dara ang pakai skirt tuh...kan jarang dia pakai skirt... aku berkenana sungguh...
opsss... cekcinyer echa....

Zanna_MamaBatrice said...

sesekali anak dara ko dress up ngan skit
comel ler sham.....terserlah keperempuanan dia....he he he...serius...cuma sayangnyer rambut dia ko dah kerat pendek he he he..kalu tak lagi gegirl.

he he he..x malu
budak cekci
sambil pegang garfield...
he he he

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

hish kau ni sham ada ke patut gi letak gambo 18 sx.. kena tutup mata ni. heheheh

aku pun dah lama tak gi kenduri, asal ada jemputan jer, mesti laki aku ada hal.. so tak pat pergi.. aku suka nasik minyak pengantin.. rasanya lain macam.. kalau takat nasi beli nasi minyak sendiri baik tak yah.. tak best langsung..

suka la echa pakai skirt jean. sekarang ni anak dara aku asyik nak pakai seluar jean jer.. lain2 tak mo

Jasfyra said...

alololo....comey bangat echa pakai skirt tu sham.mmg gegirl sesangat..cun seh

eMMa@iKKa said...

ohhhh!!! echa ada garfield utk ngomol-ngomol yer..best tu..amboi seksi nyer...baru leps mandi ker tu

Puan Iza said...

haa,,kan comel bila echa pakai skirt dgn blaus tu...cute jer...comel.

Alamak! ada gambar cekci la....18SX la sham...iskh! bahaya ni...hehehehe

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

auwww....cekcinya echa...ahakss..pandai lak posing ala2 tak nampak rupa tu....

manja betul echa dgn BIL awak ya.... mcm Rafiq lak dia manja dgn biras saya..kalau biras saya ada kat rumah ni, susu pun suruh biras saya yg buat..melampau tau..mandi pun nak suruh biras yg mandikan.. geram betul kdg2 tu..

...$weE+ 666... said...

ya Allah, winduuu nyer kat echa. lama giler tak ikut progress dia. very sowiii dear, i'm not stable rite now. tgh wenggg tak btol sket kepala otak. huhuhu... do forgive me ya! u're still in my heart. *muahz muahz* hehe... klakar la echa ni nak wat peace jadik #4 plak... too cute!

btw sham, zz akan private kan my blog starting today. i'm gonna add u in my list. so i hope ur intention is pure, and u'll be my fren not enemy k? just 1 permintaan, everytime u drop by my blog, for each entry, can u leave komen, 1 word pun takpe, just so i know u still follow my blog k? thanks much! *much love*

SITIONE said...

YUHUUUUUUUUUUUU..X SANGGUP AUNTY NK TGK..PATUNG GARFIELD TU..MUAHAHAHAHA..CAMNE LAH BAUNYE EK?

http://ctaja.blogspot.com

☆ lieya latif ☆ said...

sori sham, lambat aku bace entry ko niey....he he he he....

aku suke laa echa posing camtu...very the slumber he he he.. ha'ah laa echa ni, tak pass2 lagi wat peace...okey laa tu sham, lain dari yg lain...he he he org bagi peace aku bagi pos terus ha ha a ha...4 jari sekali naik...cute!!

pic last tu lagi suke...18sx gitu....kiut...tapi aku suke sebab echa tutup muke so gambat tu takleh dieksplotasi kan sesuke hati sebab muke suspek tak nampak kih kih kih

wei,aku suke ko lepas rambut...cuns!!

mrs khairul said...

sham.. i like!!! wah pandainya dia posing..siap kaki tuh bengkok sket..aduhai echa2....so xnampaklah mcm boy kalo dia pakai skirt tuh..

uih..sexy sungguh..malu auntie tgk..hahahaa...

atty's said...

lawa ar baju echa tuh..


upss..ade gambar..18SG..kalo abg fir tgk..mesti abg fir maluss

E-Marlin said...

Alamak... ada gambar bojel echa la heheheh..... :D

Ayumieza said...

wadushhhh gambar seksiiiilah budak-budak bawah umur tak leh tengok hehehehehe...waduh udah brape lama tak update ni??jgn biar lama2 ye t leh wat sarang gajah beranak lak kang wakakakakka ceh macamlah aku ni rajin sangat kan..kan..kan hehehehe sweet btol echa mcm anak dara je posingnya...

Linda Latip said...

wahhh gmbr skandal ni..dh memula tu posing ala ayu..gmbr penghabisan sggh skandal! mama echa penaya neh! hahahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails