Thursday, May 14, 2009

Aku Suka Sama Kamu...

DUTA... korang jgn la trkejut plak baca title entry nih...aku nih saja wat gempak jer..heehhe..kalo korang nk tau...apa??? xnk tau...ahhh x pedulik aku bitau gak...aku ni kan suka n minat giler ngan Duta dari band indon Sheila on 7 tu... minat giler okeh... kalo ada jer muka duta tu kt mana2 majalah hiburan..aku msti beli semata2 nk tgk gambo dia..pdhal kenkadang tu kecik cinonet jer gambo..tp x dulik..aku beli gak... siap beli la kaset/cd SO7 nih..sumer lagu aku hapal.. kalah minah2 indon dah.. mula2 minat kt SO7 tu dgn 1st lagu dorang ler...apa lagi lagu DAN la.. ya allah kemaruk giler bangang aku.. dok angau kt duta...oh duta.. kengkawan aku sumer kutuk.. masa tu aku lom kapel lg ngan cooi...masa tu kitorang kawan jer.. cooi siap ckp muka duta cam muka buruh kontrak wat bangunan tu ha... brsepah2 ada.. cilake tul...sukati dia jer nk kutuk... aku x pedulik...kiranya kalo SO7 dtg kt mesia nih.. aku msti pegi la kt mana2 dia ada wat show.. skali tu dorang ada wat concert kt Melaka... aku pon pegi jugak.. g ngan adik aku ler.. dia pon minat gak ngan duta... siap brgaduh lg berebut duta... cam la duta tu kenal ngan kitorang.. hahhaha..
yg paling bodow tu kan... masa duta tu kawin.. aku siap nangis2 lg..hahahha..bongoknyer.. trkejut sbb xde dgr gossip dia brcinta ngan sapa2..skali baca paper dia da kawin.. nk wat cemana xde jodoh aku ngan dia...warghkhakhakha.. so pas dia kawin baru ler aku trbukak ati nk cari boipren..cheh statement cam bagus jer kan...pas2 aku pon kawin.. tp skang ni aku dok angau balik kt duta.. sbb aku tgh layan lagu baru dia tajuk Yang Terlewatkan... satu hari tah brapa kali kuar kt radio..nk2 lg kt hot fm tu.. sdp giler lagu nih.. trbayang2 aku duta dok nyanyi kt dpn aku ni ha...

alahai geramnya nengok muka dia nih... biar la org nk kata muka buruh kontrak pon..aku x dulik... aku ttettappppp sokaaaaa....


suka sgt dgn character gila2 dia nih...suai ngan aku...kekeke

Sheila On 7 - Yang Terlewatkan

Kemana kau s’lama ini
Hingga kalian kunanti
Kenapa baru sekarang
Kita dipertemukan
Sesal tak ‘kan ada arti
Karna semua t’lah terjadi
Ini set’lah menjalani
Sisa hidup dengannya

Chorus: Mungkin salahku… Melewatkanmu…
Tak mencarimu… Sepenuh hati…
Maafkan aku…
Kesalahanku… Melewatkanmu…
Hingga kau kini… Dengan yang lain…
Maafkan aku…


Jika berulang kembali
Kau tak akan terlewati
Segenap hati kucari
Dimana kau berada
Walau ku terlambat
Kau tetap yang terhebat
Melihatmu… Mendengarmu…
Kaulah yang terhebat



layan jer la k....

13 comments:

As said...

amboi... nampak sgt ko suka giler kat mamat duta nih.. ingatkan keanu reeves sorang jer pojaan ati ko... hehheheh... aku pun suka dgr sora dia... sedap gitew

Softtouch [Hanim] said...

memang ensem duta ni.comel jer.sebelum kawin suka bangat ngan duta ni tapi sekarang tak bape dah..he he he

Kasih Aleeya said...

hahahah..naper ensem lak duta dlm nie..hahahah.. lagu tu kan... ko tak type yg 'du du du du duuuuuu'.. hahahah..potong stim tul ada dudu-dudu tulah.. tp gedik lagu tu..aku suker..hahha.. wei aku gi bali aritu.. nampak duta okeh!!!! tp aku dlm mobil otw ke airport so tak sempat nak cium2... kuakkakakakak...

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

kau minat duta?? hehehe aku tak minat pun, betul la macam buruh kontrak..heheheheh... larikkkkk

kalau kau minat duta, meh sini kerja kat opis aku jalan duta.. hehehe (sori lawak bodoh plak)

Puan Iza said...

wah! minat sungguh ko yea sham dgn duta nie...aku kurang minat skit artis indon nie...x tau nape...jgn mare yea hehehehe

☆ lieya latif ☆ said...

pergh ni kalo choi tau ni harus ko kene sumpah panah petir ngan die ni hi hihi hi.....

aku suke lagu die sham....kalo aku layan lagu dieorg sure leh lelap....PANG!! kene sepak free oleh sham ....h ehe he he

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

mmg sah ko peminat duta.. ensem apa... cooi jeles tuh... hahahaha

~~ciklinn~~ said...

aduyaii shammm ko mmg giler habis kat dier ker... hahahhahhahahha

tapi mmg merembes kan dia nie... hahahhahahhaha

mrs khairul said...

giler lawak lah ko sham..minat smpi cenggitu sekali? hahaha..mcm buruh kontrak?? saje je cooi tu kan...hehehhe

eh aku pun ada gak minat artis tau masa sekolah dulu..aku minat kat LAN A to Z..siap simpan gamba dia dlm album aku..skrg ni bila aku belek sme la album tuh sakit perut aku gelak pesal lah dulu aku minat kat dia..heheheh

Zanna_MamaBatrice said...

uu...jgn kan ko
aku pun jatuh cinta time SO7 keluar dulu....w/pun nampak cam serabut jer...tp comel ko dia...

Dan..pilih lah aku

keh keh keh

Hirda Ibrahim said...

ciss cooi dengki tu ko, takdenya rupa mamat kontrak la.. ni indon standard punya rupa ni...

Linda Latip said...

waaaa aku pon sama..gile bangat kt die ni dlu!!!!

Linda Latip said...
This comment has been removed by the author.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails