Thursday, May 07, 2009

Echa in d house...

ari ni im not in d mood to story mori pnjang lebar... tp just nk up pics echa jer... kejadian ni masa hari sabtu lepas masa kitorang g wedding kt gemas... uih..jauh gila aku rasa gemas tu ...berjam2 dlm keta br smpai...pdhal kt Nogori 9 jer...rasa cam da leh smpai JB jer aku rasa dia nyer lama tu...

dlm keta on d way nk pegi gemas... kena la layan minah kecik nih.. dia da start nk ngamuk masa nih sbnrnya... so aku layan la nyanyi lagu wonderpets masa nih..


dlm cobaan utk wat peace...payah nau dia nk turunkan jari2 dia tu..


garfield kepam ni turut diusung kesana sini yer selain dr bantal busuk dia tu.. echa dok atas peha aku belah kiri... garfield dok atas peha aku belah kanan... rasa cam beranak dua plak aku...tensen jer rasa...






ni da kt umah pengantin... sori ler pengantin yer... aku xde mood nk up gambo korang..hahahha... ni blog aku kan...suka aku la nk up gambo sapa kt sini...



kepanasan...dok brkipas kt luas...bpeluh2 ketiak mak nih .. rasa cam bukak baju kt situ jugak.. uihh...gemoknya aku...huhuhu..




echa happy giler masa nih... mklum ler pes time dpt main bunga manggar...sian anak aku kan...



ni dlm keta on d way nk blk kl... da siap mndi n tukar baju segala...







10 comments:

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

sham.. kalau la kau turun gemas minggu ni kan bagus, boleh singgah majlis kawin adik aku.. gemas dengan umah aku tak ler jauh sangat.huhuhu

aku pun sama kau, kalau takkat aku gi umah ongkawin tak de nyer aku snap gambor.. tapi adik aku kawin kena la aku amik kan..

kau pakai kan echa baju sleveless malam2 tak sejuk ker sham.. aku kalau jalan malam2 mesti pakaikan anak aku baju lengan panjang.

☆ lieya latif ☆ said...

ha ha haah ayat tak boleh blah....tang amik gambar pengantin tu....tapi mmg iyek pun, baik amik gambar anak kite kan ha ha ha ha...

comel echa berspek tu...leh jadi ketua kugiran panca sitara tuh...tara kucaca he he he he

Jue ~ mama DnD said...

sonok sgt echa dpt bunga maggar tu... sweet jerk icha berskirt..hehehe

re~sham akuarium yg aku beli tu gedabak sket.. der kecik comel sket.. yg aku beli tu RM160..termasuk ikan accesori (betul ker aku eja ni) sumer aku habis dlm RM270... aku beli akuarion yg sipa pam & lampu sekali..lampu tu der 2 color putih & biru... ko selsema eh..aku pun dah dekat 2 minggu aku batuk selsema ni...

Ayumieza said...

Adushhh ayat gempak jugak ye tang tak nak ambik gambar pengantin tu hehehehe....

Echa pkai baju lengan pendek waktu mlm dalam air-corn lak tu tak sejuk ke???klau nurul tgk tv siang hari buta pun pkai stokin bab tak tahan sejuk...hehehehehehehe...

p/s:akak klau nak rasa kuih semperit tu aka bg alamat umah akak t nurul poskan ye

eMMa@iKKa said...

Sham! Ranggi anak dara kau gie kenduri kahwin pakai mini skirt..hehehehe.:) Kalau aku lah...hubby ku pasti suruh pakai kan Trisyia baju kurung gak...

~~ciklinn~~ said...

yerlah aku pun pernah gak gi gemas... nama N.9 mcm dekat kan... sekali nak sampai letih pungkuk aku.... hahahhahahha

hamboi2 bukan main anak dara tu ha....berposing2... geramm sunguh aku tgok lesung pipi tu...

As said...

sham... ko kenduri sampai ke Gemas ya.. aku lu masa blajo kat segamat jer baru tau kat mana gemas tuh.. kalo x haram x tau.. hehehe...
Echa nampak epi jer p kenduri kawin tuh... siap main munger mangga lagi.. whakakaka... mmg kalo p kenduri yg x tahan panas nyer tuh.. tensen beb...
alahai.. cute dia buat peace tuh... caiyok... caiyok.. echa... x lama lagi pandai la dia buat sham..
pssttt:.. suka tgk echa pakai skirt...

liwaniel said...

gemas tu mmg jauh kan..walaupun kat N9 je..wanie penah gi gemas tu...sampai tak terlarat nak duduk dalam keta dah..hehehe

pandai sungguh si echa ni berposing ye

☆ lieya latif ☆ said...

**happy mother's day sham**

Hirda Ibrahim said...

hahhaah
sian ko pengantin...poms ini x koser nk amik pic ko. pic anak dia lg best..keh keh keh...

weihh apsal budak2 suka wonderpet aaa?? aku dgr lagu2 dia masa 1st time terkedu kejap. heran aku...

weihh anak ko muka s.aleeya ko...
perghh muka stok2 artist nihhh..sila bangga ye ummie.. anak besar nanti ada harapan jd idaman jejaka. chewahhhh....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails