Wednesday, May 27, 2009

verangan jelite....

kalo korang nk tau kan... ni ler 1st original shades aku...hahahhaha sian kannnn... lg pon aku ni sbnrnya x brp suker nk pakai shades nih..sbb aku akan pening kepala kalo pakai.. aku ni kan rabonn... eh silappp..kurang nmpk jer.. so kalo nk beli pon aku beli yg 20 hinggit tu jer.. tu pon pakai sbb nk brgaya masa nk amik pics.. pas2 aku bukak blk..

skali kan... tah cemana ari tu g jalan2 kt d curve... aku ni trnmpak ler kt focus point tu ha.. tgh wat red hot sales tah apa tah.. aku pon gatai ler pi tgk.. skali mak trberkenan la plak.. tp masa tu lom gaji lg.. so dpt jer gaji blk keje tu aku trs ajak cooi g d curve..smata nk bli shades ni... aku pon x tau naper aku tetiba beria sgt nk beli.. ntah pakai ker tdk nnti..ker pakai masa nk amik gambo jer..hehehhe.. harus cooi suh aku telan jer shades tu kang.. mula2 cam nk bli prada ker gucci ker atau dior... tp bila pikir blk..tkt mmbazir jer kang.. so aku bli ikut design mana yg aku brkenan dan sesuai ngan muka aku and not becoz of the brand..




bila pakai shades ni jer kan.. tiba2 aku perasan cam supermodel jer perhal ek.. rasa cam cuns jer muka aku...hahahhaha... cooi bengang jer tgk aku dok berangan dpn cermin..siap tnya cntik kan bang kan.. elok jer trletak atas hidung mancung sy nih...hahhahaha..



12 comments:

Softtouch [Hanim] said...

cun ooo shades tu..cube amik gambar pakai shades tu..nak tengok boleh?

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

wuyooooo aku rasa mmg cun pasal ko mmg dah cantik...hahaha cooi jeles tu... melaram je sementara muda ni.. aku pun teringin tp aku ni rabun..huk..x kan kena pakai lens dl br leh bspek itam ...

Hirda Ibrahim said...

poms..
ko tau apsal bila ko pakai shades yg cikai2 ko pening kepala? coz dia punya kanta tu..

aku bukan nk kata apa la. tp based fr my experience, aku dh ada 2 shades yg ada brand le gak.
yg 1st cam ko la EA..wahh geng kita. yeay yeay.
tapi design dia dh outdated coz aku beli thn 2002 nun.

last2 laki aku beli esprit. laki aku beli coz dia x suka tgk aku pakai yg design besar2. aikkk suka ati la mata aku kan?

so, aku yg gedik ini, tetapp nk ikut paris hilton katanya.. pi la gedik beli shades design besar2 yg cam ko ni, yg jual kat nose. rm30 je kot rasanya..
amik ko, aku pakai x sampai sejam terus migraine teruk.
aku ingat hr tu je..rupanya EVRYTIME aku pakai shade tu ok!!
so now aku sedar diri, kembali la aku dgn shade espritku. maknanya kalu nk berangan diri cam paris hilton, memang kena beli yg cam ko ni... hehehe

tu dia.. aku buat cam karang karangan je.

☆ lieya latif ☆ said...

alah awat tak letak pic ko pakai sekali....aku ingat ade, cepat2 aku skrol sampai bawah tau....

aku plak pakai kalo dlm keter jek, kalo kat luar jalan2 idak le aku pakai, sebab aku dah puas pakai spek mate kat umah, so bile pakai lens aku nak bebaskan mate aku dari bebanan spek mate keh keh keh ...boleh gitu....

atty's said...

amik le gambo ko pakai..sham.nak nengok..cun tak.hehhehe..

Zanna_MamaBatrice said...

ko ingat ko sorang jer ker...aku nie pun x pernah hidup beli shade ori ko...memanjang cap petaling street.....aku bukan apa...jenis ganas...sekejapan jer...he he he...

tp cun arr sham
aku now..suka yg pattern cam ko nie..
nampak cam artis gitew...he he he...tu arr...aku pun cam lieya...ingat skroll sampai bawah...ada ler tertepek muka cun ko ngan shades baru...tp...nan adooo....mak keciwa ko....

re : tu arr...aku nak try survey Guess and espirit.....hari dah jumpa bonia....tp nak gark servey lain lagi minggu nie kat jb...kluang x byk choice ler sham...he he he....

don't forget to vote batrice in toddler super model contest yerk yang...ha ha ha....mama dia over kan

ILA said...

melaram depan cermin tuh harus la bg para2 nita cam kiter ni...wakakaka

Aku setuju ckp Hirda tu...pening bcoz of kanta tu. Kalo yg ori ni dia btl2 ada sunscreen baik tuk mata kalo kene silauan matahari...

Aku memula rembat MNG...tp cam x best lak itam je semua... mmg plan nak rembat yg 2 tone camni...x sangka si apis bg hadiah anni... alhamdulillah

Marilah kita mengedik ala2 international artist... perasan pon antara terapi jiwa ekekekek

♥ aimi @ kamalina ♥ said...

amboi.....ni agak2 pakai lama tak?? harus kena telan nanti kalau buat pekasam...hehehe... saya pun ingat adala muka awak kat bawah..takde gak..apa lagi sham..bergaya la sket...kami2 semua nak tgk ni... barula blh komen lelebih..hehehehe...

As said...

cun... cun giler ang punya tuh.... aku suka.. aku suka... tp muka aku ni x leh pakai shape yg camtuh... kena yg petak skit... aku pun ingat nak tukar yg aku beli.. teringin la nak beli yg ader diamond kat tepi.. tp laki aku kata... "yg lama kan ok lagi"...huhuhu.. tensen aku...

E-Marlin said...

Amboi...sunglasses baru lagi. Saya ni pun sama mcm awakla Sham... Saya kureng suka pakai sunglasses ni.... kalau awak perasan, mana ada gambar saya dengan sunglasses, semua pakai spek mata rabun je hehe...

Niat dihati, teringin nak pakai sunglasses juga, mayb nak beli yg cap Ayam dulula....

Puan Iza said...

Wah! melaram ko sham dg shades baru tu haa...ori lagi...aku beli yg cap ayam jek..hehehe...lagi pun bukan pakai sgtkan...time gatal2 mata je pakai hehehehe...


mana gambar ko pose dgn shades nie..nak gak tgk...mesti cun kan :-)

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

lawanyerrrrr

sekarang ni memang pattern orang suka pakai spek beso kan.. cam orang dolu2 jer..

aku pun tak pernah beli shades ni.. kalau aku beli pun kena beli yang ada power la gamaknya

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails