Monday, May 18, 2009

Besday Bash..

Date : 16/05/09
Time : 9.00 pm
Venue : Dusun Bay, Hulu Selangor...

******************************************


Dapat jemputan dari sepupu Cooi utk besday bash anak dia ...hepi 1st besday Muhammad Rayyan Miqael..(tah betul ke x aku spell nama budak nih..) malas nk citer byk..tgk jer la gambar yg x seberapa nih... tp sorry sbb gmbar byk yg blur..mklum ler laki aku yg tukang amik gambo.. tah hapa yg dia setting aku pon x tau... salu aku yg tukang setting tp kali ni aku malas nk cara.. pndai2 ko ler...nahhh.. tu ler hasilnya... menyakitkan mata aku jer......


besday boy ngan mak n apak dia..



hepi besday 2u...hepi besday 2u..



beria echa tiup..smpai kembong2 pipi dia...hehehe..




persal la huduh benar muka aku nih... korang wat x nmpk jer la ek...


menunya western food... grill chicken black pepper

12 comments:

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

hahaha tbalik la sham..aku plak x reti langsung nak setting2 ni..hirda ada gak ajar aku..tp aku tetap x pandai.. aku set auto jek...muahahaha.. uihh mknan sedap tu....

As said...

Happy B'day to B'day boy... sonok nyer echa... pergi b'day bash ya... sakan...
sedapnyer menu dia... dah lama x mkn...

☆ lieya latif ☆ said...

wah menu die cam tu ke....kalo aku pun nak pergi haahahahahaha.....giler laaa ..sedap tu, dah le aku puase ari ni, mmg dah meleleh2 air liur aku nieh....harus balik ni aku heret laki aku berbuke kat secret resepi nieh he he he he....

mmg sonot gi bash ni kan sham...anak2 hepi....mak pun hepi sebab dpt mkn best heheheeh.....

ooo ko camtu ke...same kes laaa...tapi kes aku lagi best...aku ngan laki selalu gado pasal nak tunjuk sape setting camera lagi cun hahaahah

~~ciklinn~~ said...

perghhhhhhhh best tu.... tmpt besday pun mabeles ha...

comell bangett muka budak pipi kembung tu.. hehhehehehh

Zanna_MamaBatrice said...

besday bash lagi
korang mmg meriah ngan makan free kan
xpe.....sosial itu penting kan sham....

aku pun kalu menu western food camtu...cargas aku heret laki aku sham...

mana buruknyer..xde pun..
aku nie lagi mengembang bagai johan sham...he he he...

ko gi gathering tak?

Hirda Ibrahim said...

poms 2-3 menjak ni baikkk je anak daro ko berskirt2 kan?
bagus.. bagus...
uih mana ada huduh... excited je aku negok muka ko tu... :)

pergh menu western tu. aku pun nk p beseday camni..hehehe

Linda Latip said...

wah wah klu bedey bash mkn sedap camni lenkali ajak aku skali la sham..klu org tny jwb la adik angkat akakaka..wah wah echa berskirt bagai! kenmain tere die tiup..klu ghazi kim slm la..basha lencun natang tu angin kuar sepoi² bhs je! hahaha

Kasih Aleeya said...

fuhlamakkkk..gi bday bash mkm western food..naper dia tak invite aku skali?..hahhaha... teliuq mak nengok ni haaaaaa....

Puan Iza said...

ooo echa pi besday bash yea...best la makanan dia....western tu...sedapnya....mau mkn 2,3 kali nie hehehe

atty's said...

hepi besday Muhammad Rayyan Miqael..
sedapnya menu..

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

sham kalau setiap kali gi bash cenggini, mau gems kita kan.. mana leh tahan kalau tengok jer kan western food kan.. sedap wei..

aku pun perasan cam hirda, anak dara kau dah mula berskirt kan?? sungguh feminin..

E-Marlin said...

Hahaha... wat2 tak nampak ye? hahah...lawakla awak ni sham...

rajin sungguh korang ni gi attend majlis2 kan.....saya ni, susah sikit, kes malas gilers...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails