Wednesday, July 01, 2009

Saper Suh Ko Pi Cium....

wahhh saspen nih...saper cium saper???... ekceli ni citer da lama la jgk...tetiba aku tingat plak nk stori kt sini.. kejadian bermula....
ada satu malam tu..spt biasa la..kitorang pon msk la tido..jengjengjeng... skali tgh sedap membuta...betul yer aku x tipu...mmg kitorang tido..xde wat apa2 pon...wat air liur basi jer.. skali tido aku dikejutkan oleh tangisan echa.. alamakk.. potong tul la..aku tgh ngntuk giler nih.. masa tu echa tido dlm buai..wat pengetahuan korang..echa still lg tido dlm buai yer..ntah bila nk stop aku pon x tau.. aku pon bgn la wat susu...pastu enjut la dia tido suh tido blk.. masa tu aku da mamai giler x lrt nk duduk...so aku enjut smbil baring.. kiranya aku ngan cooi tido bersilang arah la...kaki aku kt arah pala dia...kaki dia kt arah pala aku... pas2 aku pon terus trs trtido...krohh..krohhh... sekali rupa-rupanya dlm kul baper ntah..cooi trsedar...(ni cooi yg citer kt aku yer).. so dlm keadaan mamai tu..ntah hapa mimpi dia sblom tu...cooi pi kiss aku... skali rupa2nya dia pi kiss tumit kaki aku... muahahhahaha... dia kata patut la pelik..apsal kesat semacam je..cilakak tul statement ...mntang2 la tumit kaki aku ni kasar pecah2...mklumler org rajin wat keje umah kan..kena air sabun segala..tu pasal tumit kaki pecah... hahahha saper suh ko pi cium... ntah apa salah ko buat kt aku yer smpai ko pi cium kaki aku...hahahha...aku mmg x thn gelak bila dia citer kt aku pasal nih... aku masa tu mmg x sdr la kan..membuta baekkkk punyer...hahahha padan muka ko...

14 comments:

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

hahahahaha..aku pun gelak..apa lah yg cooi mimpi agaknya...mimpi salam raya kot.. keh keh keh

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

hahah potong stim betul la.. cooi sedap2 nak cium pipi ko, tercium plak tapak kaki kau tu. kah ka kah..

Jasfyra said...

muakakakaa..klkar plak aku baca sham.cian gak kt laki ko kan

Softtouch [Hanim] said...

klakanya...syg punya psl smpai cium tapak kaki yer...yelah mamai2 mana nk sedar..nasib baik cooi xckp pesal bau busuk ni..he eh he..jgn marah yer..

liwaniel said...

hehehe...camne la leh tercium kaki pulak...

Ayumieza said...

adushhhh sakitnya perut nurul tergelak dengar cerita akak ni hahahahaha...betul2 potong stim tu huhuhu...klau betul-betul dapat pipikan bagus ini tidak tumit kaki yang dapat dah tu kata kesat lak hahahaha...sangat kelakarlah...

Puan Iza said...

Hahahahaha...aku tumpang gelak gak sham.....mesti cooi tgh mimpi baik nya sbb tu dia sampai tercium tapak kaki ko tu...hehehehe...

☆ lieya latif ☆ said...

haahahahahaahahh potong stim laa ko sham, kalo tak sah2 ko dah peknen nieh....muwhahahaahahahaha


larikkkkkkkkkkkkkkkkkkssssssssssss

.: Leen-Awie :. said...

warkakkakaaa... sbb syg tuh yg kaki pun leh cium gaks... ok per.. ;-)

atty's said...

sakit peyut kty tawa sham..wakkakakaakaka..

~~ciklinn~~ said...

mihahahhahahahhahahha apolah yg coi mimpi tu sham oiii...... gelak guling2 aku nieh...

Zanna_MamaBatrice said...

woi sham
lawak ler wei
camner choi x leh bezakan tumit ko ngan bibir mulus ko sham
ha ha ha
pastu dia mintak ganti tak?
wink wink wink..keh keh keh

Hirda Ibrahim said...

HAHAHAHHA...aku gelak besaq bc citer ko..
weih poms.. i miss nk chatting ngan ko... mak x suka kerja kat sini... tempat aku x ready lagi. maybe mid july ni aku leh berchat dgn ko dgn aman...
sian cooi ko...
baru nk lomantik2 tgh2 mlm... dpt tapak kaki pecah2.hehhe
eh ko, shahnun pun selalu kutuk aku, kata kaki kering la, apa la, tgk kaki dia elok je x dak kering2... elehhh..maknanya aku rajin buat kerja le tu..

Linda Latip said...

hahahahahaha kelako do! sabo je la hahahaha..ko tau sham..aku suka lepuk somi aku msa die tgh tdo..lepuk kuat2 la kalau time tu aku tgh mrh sgt kat die msa siang nye..hahaha naty die kate la die terngigau smpi terrasa cam org lepuk kakakaka

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails