Friday, November 13, 2009

Apakah......??????

start dr semalam (kamis) smpai sabtu aku tinggal berdua je ngan echa... cooi kena g kursus lg... kt pangkor gak...huhuhu...yg ari sabtu tu yg letih...bosannyer la dok umah... harus aku mmbuta jer kang......eiii x sbr nk tggu sabtu petang..nk jemput cooi blk dr kursus... echa pon dok tanya jer abah dia mana.. bila aku jawab abah g kursus...dia pon dok ulang ckp "ooo...abah kursus".. ntah dia paham ke tidak aku pon x tau... yg penting dia x nangis..
pas2 kan...huhuhu... 2-3 ari ni aku cam brtambah2 je selera nk mkn...pdahal baru je ckp ngan mimi ngan hirda yg aku nk start diet...tp cam x mnjadi je... da 3 hari berturut2 aku ngidam mkn char kuey tiow... dan 3 hari brturut2 tu la...char kuey tiow msk dlm perut aku nih... kalo ikut ati.. mlm ni pon cam nk mkn lg... pas2 kan....haku ni da 3 hari lewat period... ohhh!!! apakah..???? jeng..jeng..jeng...



11 comments:

Emy Omar said...

Ala sian ko sham tinggal ber2 sure mati kutu kan..takpe tak lama tu kejap jer.
Uitt..tak sabar nak tunggu ko share good news tu

liwaniel said...

jeng jeng..echa nak dapat adik kot

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

sham, cepat gi beli pregnancy test.. ishk saspen sungguh... aku plak yang excited nak tau.. hehehhe

☆ lieya latif ☆ said...

aku pun ko..kalo laki gi kursus mati kutu aku...teperap jek dok umah...ko takpe laa leh tdo, aku ni susah gak nak tdo....haa ape lagi, ngadap lappy sampai berpinau2 mate laa jawabnye aku hihihi


wah ...suspen dah aku....cepat2 cek wei...pastu sila hebahkan dengan cepat....hihihi

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

jeng jeng jeng..apakah?
ha ha ha....mana tahu kan echa nak dpt adik....

aku lagi best sham...dah lewat dkt 3 minggu seh....sekali dia dtg ler plak masa laki aku gi kursus tu...kecewa lagi aku...adoi ler...bila ler nak lekat nie....

As said...

sian ko tinggal ber2... huhuhu... sure borink giler...
jeng2... ko nak follow aku lak ker sham..hahhahaha

Iena@MaMaJannah&Rizqi, said...

aku pun mati kutu kalo laki aku gi kursus..aku lagi hantu penakut ..harus berangkut anak aku ke kg..
tak sabor nak tunggu ko punyer citer...mcm citer bersiri..ala2 nur kasih gitu..he3..

Mimi said...

cepat2 buat HPT, share2 la kalo ada khabar gembira..

Mimi said...

cepat2 buat HPT, share2 la kalo ada khabar gembira..

Hirda Ibrahim said...

suspen..suspen...

aku kalu tinggal berdua pun cam ko le. terperap kat umah, online, layan tv. keluar pun, keluar mkn je. coz sah2 aku malas nk masak.

poms, pi test cepat2. tapi kalu case aku, lambat period tu biasa. aku pernah lambat sampai 2 weeks.

Softtouch [Hanim] said...

ye ker sha...best nya hai..mula2 bc nie sy mcm agak jer sham peknen...cpt2 lah check sham...mintak2 positive..bersama2 lah kita berpantang tahun dpn....:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails