Wednesday, November 18, 2009

Sudah 4 tahun lahh....

smlm aku cam beria2 dok igt...yg 18/11 ni kitorang nyer 4th wedding anniversary... tp skali mlm td mak leh plak trlupa smpai ler pg td... g opis xde pon wish kt cooi... maka aku pon pg keje ngan jayanya...skali pas bekfes...operator tipon aku kata ada org dtg nk hntr barang...bila aku tnya utk sapa...dia kata utk akak laaa...aku pon cam heran la...brg apa plak nih...aku mana ada bli brg online pon... skali bila tgk..rupanya ada surprise....ini mmg surprise okeh....selama 4 thn kawin nih...ni la pes time cooi suh org hntr bunga kt opis...suker!!...terus aku blushing2 kt situ kan...mklum ler ramai plak yg memandang n mengusik... hahaha....xpe la..malu2 tp mahu!!


Note : TQ yer bang.. i lebiu lahhhh..muah..muahhh.. lenkali wat lg yer...saya suker!!!! huahahaha



8 comments:

Jasfyra said...

so lomantik...hepi anniversary korang

☆ lieya latif ☆ said...

auwwwwwuuuuuuuuuuuuu...malu2...dpt aku byg kan ko tekemut2 menahan malu...tapi at the same time bangga kan sham laki kite buat camtu...mesti org ckp, eii bestnye laki dier...romantik betul...hihihi


hah so ape lagi, lepas ni leh laa gantung terbalik bunge tu, dah kering baru tegakkan balik...hihihi...berseri2 lee bilik opis ko ngan ros merah nie yeak...

hepi anivesari ye sham...semoga kekal bahagia dan rumah tangga aman dan damai sampai ke anak cucu....amin............

liwaniel said...

bestnye dapat bunga..

happy anniversary sham...semoga kekal bahagia hingga akhir hayat

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

happy anniversary.. diam tak diam, dah 4 tahun kau kawin ek.. cepatkan masa berlalu..

aku doakan semoga perkhawinan kau kekal selama2nya hingga ke akhir hayat.. amin..

Mimi said...

happy anniversary to you Sham..wah..semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat..amin..

sungguh syok dpt surprise bunga kt opis :D

atty's said...

selamat ulang tahun sham..
canteknya bunga..tu

Softtouch [Hanim] said...

sy pun pernah lupe pdhal malam sebelum tu dah igt..pagi2 pegi keje boleh lupe nk wish kat asben pastu smpai opis tgk asben yg wish kan anniv tu..malu lah plak kan sbb org laki yg igt sbb selalu org laki ni xbape nak2 igt bnda2 tu kan..he he he

romantiknya dpt bunga..haruslah malu2 kan kat opis..he he he..asben sy xanta pun kat opis dia bg bila dia balik keje jer..hu hu hu..

Hirda Ibrahim said...

poms,
aku dpt imagine ko tersipu2 malu tapi mahu. cam ala2 anak dara sunti.. heheheheh

akhirnya Allah telah memakbulkan doa ko. aku ni bila le si shahnun tu reti nk buat surprise segala ni???
sgt x pandai ok!! satgi ada yg aku beli bunga hantar kat diri sendiri ni kang....

happy 4th anniversary sham & cooi....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails