Monday, November 09, 2009

Terima kasih wahai suamiku...

igt x lg besday aku kan 14/10 ari tu...tp cooi lom blikan aku hadiah lg...lg pon aku x tau nk apa plak utk besday aku tahun nih... mmg salu pon hadiah besday aku yg pilih sndiri sbb kalo dia yg g bli kang takut aku x brkenan plak... so biarla besday girl nya yg pilih sndiri kan..lebih afdal gitu.. tp memandangkan asik bz je...so asik terpostpone je la hadiahnya...
kebetulan plak pas2 hp aku wat hal...screen dia cam x brp clear je..ekceli hp aku tu aku pakai da lama..nk msk 4 thn da..bli masa baru kawin dlu.. so aku cam berangan ler nk pakai hp baru... saja ler terngendeng2 kt cooi..tp dia cam x brp nk layan je... so aku rasa cam harapan tggal harapan jer la...
skali masa pg besday farhan n emily hari tu... cooi ajak g sg. wang ajak g survey hp.. aku pon bajet bli hp yg biasa2 je la...bajet hrga dlm rm500 - 600 jer la... skali x sngka plak suami aku nih bermurah hati nk blikan aku hp nih... tenkiu ler bang yer... wpon sy ni degil asik lawan ckp awak je... tp awak ttp nk blikan mcm2 utk sy... im sorry... tenkiu yer...



ni ler henpon nya...xde la secanggih dan semahal mana...tp menggeletar la jgk nk membayarnya kan...hahaha...


x tentu arah aku masa nk pilih henpon yg mana satu...xnk la yg mahal sgt...sian plak kt laki aku kan....(kan aku da kata aku ni baik...) mula2 nk bli cam hirda/lieya...pas2 x jd...pas2 nk amik samsung omnia plak...x jd jgk...last2 aku pilih yg nih... hrp2nyer memuaskan hati dan dpt bertahan ngan lama... kitorang bkn nya byk duit nk tkr2 henpon salu.. kalo duit terlebih xpe la.. apa2 pon tenkiu lg skali yer banggggg... i lebiuuuu.. (dan2 i lebiu yer....) muahhhhhhsssss




7 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

welcome to the club...kire same club laa ngan kiteorg sham sebab xpress music kan...hihihi....aku pun suke yg ni wei...slide die yg aku minat tu.....

wah minggu ni minggu mengeksplore henset la yeak...hik hik hik...

senyum sampai ke telinga koooo....

takpe sham, mahal sikit berbaloi....bak kate ko bukan selalu tukar henset pun....alang2 beli baik beli yg kite minat....

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

kurang asam punya bini, dapat henpon jer dan2 i lebiu ek.. hehehe .. ala aku pun sama jek dengan kau. heheheh

wah22 aku memang minat henpon sliding cenggitu.. cam PDA jer kekdahnya.. berbaloi2 kau tunggu hampir 4 tahun tak tukar henpon baru.. naaahhhhh cooi memahamimu.. dia nak kumpul duit dulu, nak bagi henpon canggih kat bini dia ler...

Mimi said...

first of all nak ucap Happy Belated Birthday Sham! semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki..
cantik henfon baru..slide tu yg best sgt..

Softtouch [Hanim] said...

cantinye hp tu...siap slide2 lagi...betul kata lieya berbaloi sbb bkn slalu kan tukar hp..harap2 ia memuaskan hati sham...berxpress music lah pas ni sham...he he he

Hirda Ibrahim said...

terus ilebiu. LOL.
a ah betui kata mimi, cooi kumpul duit 4 thn nk belikan hp grand ni. amik ko, sila pakai. lg 4 thn baru tukar k?

kita punya hp kira cm adik beradik, paling penting ada wifi.

Emy Omar said...

dapat hp terus ilebiu yer sham..bertuah badan

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

wah h/phone ko....canggih & cun gark...nokia erkk....

sham..apsal ko tak amik samsung omnia sham...cun seh...aku pun terjatuh cinta gark ngan si omnia tu...tp aku lagi terjatuh cinta ngan aino seh....perh....screen dia mantap .....he he he he

seronok ler hang dpt h/phone baru kannn

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails