Tuesday, November 17, 2009

PENGUMUMAN!!!!

Susulan daripada entry saya sebelom ini... dgn ini dimaklumkan bahawa saya dengan ini DISAHKAN adalah tidak pregnant sama sekali yer.... belom lg menjadi...period saya hanya lewat beberapa hari sahaja...tetapi telah mengeluarkan dirinya pada hari ahad lepas sempena menyambut kepulangan suami saya dari kursus.....huhuhu... sekian harap maklum....


9 comments:

Jasfyra said...

ala...saspen betol la..hahahaha
aku baru nk karang ucapan tahniah berjela2 ni

xpe2, insyaAllah nanti rezeki tu ada eh :)

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

alahai sure boring laki kau kan.. time2 dia balik pulak "si dia" boleh muncul.. sungguh salah timing...

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

ala...sham...aku dah semangat nak baca ko nyer result CONFIRM Ngandung...xpe sham...kita cuba lagi yerkkkkk chaiyokkkk lerrrr

☆ lieya latif ☆ said...

aduh ko...beriya aku dah bajet ko ngandung ko....he he he takpe2 usaha lagi...hihihi

atty's said...

takpe sham ..leh cuba lagi..

Softtouch [Hanim] said...

xpelah sham...mana tau mulut masin kitaorg yg dah wish sblum2 nie...mesti asben sham mengeluhkan sbb peod tu dtg..he he he

xpe cube lg ok shammmgud luck

Softtouch [Hanim] said...

xpelah sham...mana tau mulut masin kitaorg yg dah wish sblum2 nie...mesti asben sham mengeluhkan sbb peod tu dtg..he he he

xpe cube lg ok shammmgud luck

As said...

cheh ko buat saspen jer... ingat kan sama cam aku.. ader la geng.. heheh... xpe lepas ni usah lagi... usaha tangga kejayaan...

Hirda Ibrahim said...

hahaha terima kasih kepada en cooi.
apsal semua org suka ko ngandung ni? aku je x kasi...
hahaha aku sgt jahatttttt...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails