Tuesday, April 20, 2010

Aku pegi "GATSBY Deodorant Street Fair"!!!

memula skali nk ucap tq kt mimi sbb sudi ajak aku teman dia ke GATSBY streetfair nih.. tanpa jmputan mimi tentu aku x leh smpai ke sini kannn... tq poms!! ehhh tak lupa gak kt somi tercinta sbb bg izin aku g street fair nih.. baik laki aku kan!!!! cooi tinggal umah ngan echa..sesekali bg chan kt bini dia nih g beronggeng apa salahnya kan.. bkn aku wat bnda x elok pon..

pagi2 dlm kul 8.45am kitorang kuar umah.. dah jnji ngan mimi nk bekfes sama2 kt mcd jalan pahang tu.. so pas bekfes..echa pon dok leka main kt playland kt situ.. haku pon cabut ler naik keta mimi.. asben mimi ngan baik atinyer nk hntar kitorang smpai kt Berjaya Times Square (BTS) tu..

masa smpai tu aku tgk ramai giler org.. so dok kelam kabut cari line nk beratur utk register..so main redah jer la..sib baik ler betul.. masa register dia bagi bag, t-shirt ngan kipas. ohhh lupa plak...mimi dah janji nk jmpa zana ngan nurul kt sana


wah kagum sungguh ngan zana.. aku x sangka dia akan join program ni tau.. yer la jauh tu dari muar dia sggup datang...siap hangkut anak ngan laki skali tuuu... syabas meri beteh...


nurul pon dtg ngan asben dia gak... aku ngan mimi je yg dtg single mingle.. bkn apa..aku kalo bwk echa tu mmg konpem xleh buat benda lain selain melayan dia je kang.. kang x psl2 aku plak yg brgadoh laki bini kt situ kang..


 (pic courtesy fr mimi)
acara games pon brmula...padahal mula2 smpai aku ngan mimi dah set dah xnk join2 games ni sumer.. sbb cam mls.. skali tgk games dia senang2 jer..pas2 leh collect points n redeem ngan products GATSBY.. so apa lg... join jer la games2 yg ada.. memula skali kitorang main games dam ular nih.. hahaha.. klakar betul.. yg besnya aku jd juara dlm games ni...kekekeke


(pic courtesy fr mimi)
masa nih aku ngan mimi tinggal berapa tapak jer nk menang.. sekali mimi kena turn plak balik.. dn pas2 aku baling ngam2 dadu dpt no. 3..terus menang..hahaha.. lawak tul main nih.. yg bes tu smpt lg posing tu...


mmg ramai betul org...berpeluh2 ketiak mak masa nih.. sib baik dpt free jer dorang smpur body spray deodorant tu.. agak2 panas bau masam jer.. g jer tala badan tu kt amoi2 seksi tu.. terus dorang spray kan bg bau wangi..


nurul main kutip gabus merah kt dlm kotak kaca nih.. terer gak dia.. aku pon main gak games nih.. tp aku dpt seketul jer gabus merah tu.. ntah naper dia brkumpul je kt bawah x naik2.. tensen aku.. tp xpe la kan.. just for fun

kitorang main games tu smpai kul 1 lebih cam2 la..pas2 terus rehat n mkn.. dlm kul 2.30 dorang annouce lucky draw.. tp aku ni mmg jenis x bertuah kot... so x dpt ler..pas2 kitorang g redeem points yg kitorang dpt td.. aku dpt collect 54 points...so bila tgk brg2 yg kitorang redeem tu cam menaik jer terus kitorang smbung main games lg.. kali ni aku dok blasah main games baling tali tu je.. pas baling aku beratur lg..kekeke asik muka aku je main games tu.. hasilnyer aku dpt collect 66 points lagi n g redeem lg..


smpat bergambar ngan filla.. yg ni lg aku respek..dlm boyot2 tu pon gagah gak dia join games2 yg ada tu.. siap hangkut anak ngan laki gak.. sporting laki ko filla.. masa nih dah kepenatan.. tp sabar je menunggu kul 5 sbb pasni ada lucky draw dgn hadiah yg lg kebabom.. tp apakan daya.. haramm satu pon nk sangkut..tp xpe la..janji dpt bwk balik products GATSBY tu ckp ler..


dgn point yg aku dpt..54 + 66 = 120 points.. ni ler brg2 yg aku dpt redeem.. ekceli ada 3 lg product xde dlm gmbr.. dah sedekah kt anak buah aku.. sbb cooi bkn pakai pon gel2 rmbut tu kan.. so bg jer la kt bdk2 tu.. so ni ler habuan utk laki aku..upah dia dok umah jaga anak kan.. kira ok la tu.. sapa nk bg free kannn..

so.. aku nk ucap tq bebanyak kt NUFFNANG n sponsornyer GATSBY sbb berjaya mengadakan big event yg sgt bes nih.. siap masuk Malaysia Book of Records ok.. ohhh harap2 nmpk ler muka aku kt pic yg diambil oleh official photog tu nnti..huahahaha


6 comments:

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

syok, tak sesia aku aku ajak kau. aku gak yang ada member, kalau aku sorang2 sure mati kutu..

tu ler kan,kita main bagai nak rak, yang dapat habuan laki kita yang untung, sebab barang gatsby ni mana ada barang pompuan... tak pe la.. bg dorang senagn hati sebab upah jaga anak kan. heheheh

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

ko pun dah up citer event yang paling happening nier...tabik spring toing2 arr...wei....aku dari kluang arr..bukan muar...nangis nie...hik hik hik...biasa arr..sambil menyelam minum air

mmg best arr kan poms.....paling best, bila dah tahu game mana senang nak dpt coupon....kita dok ulang alik kat situ jer...lepas ko aku, lepas aku ko...ha ha ha ha...

Filla ~ Kasih Aleeya said...

muahahahaaaa.... bolat sungguh muker aku!!! ko memang... ulang2 main game yang sama... naik muak cina tu tgk muker ko agaknyer..janji dpt point byk!!!! wa respek sama lu.... pandai umpan laki yek? hahah

☆ lieya latif ☆ said...

mmg best beb...sguh rugi aku tak join...next time maoo turut serta ar heheeheheh....

best tu dpt byk adiah lepas redem...ni macam stok setahun ni sham keh keh keh

atty's said...

wah ..besh giler..nie yang jeles ngn sham..

Hirda Ibrahim said...

meriahnya poms...
pastu yg bestnya siap dpt tee merah boria lak tu.

next yr aku rela offer diri nk ikut mimi.. LOL

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails