Tuesday, April 13, 2010

ohhh kacaknya diaaa...

ohhh nk bitau skang aku sgt tergilakan lelaki ini...sgt macho okeh!! wpon dlm citer slavehunter ni nmpk cam serabai n busuk jer kan... tp mak x pedulik...kalo dah suker tu nk wat cemana... skang aku mmg x miss tgk citer korea nih.. tajuk slave hunter kt chanel 303.. yg aku minat tu yg nama Jang Hyuk tu... oh hensemnya... cair makkk tauuu.. apa igt teenagers jer yg minat ngan pelakon korea nih.. mak pon muda remaja gakkkk...kekeke

citer ni mmg tengah meletop skang.. x tau ler korang layan ker x citer nih..


ni ler Jang Hyuk aku gilakan sgt tu... eiii geramnyer...rasa nk gigit!!




dalam citer slavehunter ni dia pegang watak Daegil..mmg degil pon dia ni ...


dalam citer tu ...dia sgt tergila2kan pompuan nih... mmg cantik ko... aku yg pompuan ni pon geram tgk..

uihhh mmg macho abis... camni ler taste aku.. haihhh cooi tu pon macho gak per..
mmg hebat lakonan dia dlm citer nih... nmpk cam samseng giler tp sbnrnya dia baik ati.. tp disebabkan keadaan dia trpaksa jd cam2



sian kt daegil..pompuan yg dia sgt cinta tp kawin ngan lelaki lain .. kalo nk tau psl citer ni korang tgk la kt chanel KBS 303 setiap ari rabu & khamis kul 9.10pm.. ni citer lawan zmn dolu2.. mebi korang x minat kot... but i loiiiikkkeeeee...x sbr nk tggu esok nk tgk citer nih...
 


8 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

kacak gak wei...hik hik hik...kemain ko nak gigit2 yeak....kang kene panah petir dolat si cooi wakakakaak...tapi mmg pun, mesti ade sorang pelakon yg kite admire gilos2 kan.....aku pun ade, tapi malu nak ckp.....wakakaakak...auwwwwwwwwwwwwwwwww!!~~~~~~~~~~

JuJue said...

heh?? episode brp dah ni? pukul brp? hari apa? mcm mana leh taktau nihhh...

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

tahniah lah sham... kalau ko nak tahu inilah cerita fav laki aku.... hahahaha time cerita korea dia ni sila jgn ganggu dia.. dia mmg buat dek jek...

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

aku tak penah tgk citer ni.. aku dah lama tak tengok citer korea kau. last aku tengok pun autumn ni my heart.. tp pakwe tu mmg hensem ar... suka hati ko jer nak geget dia .. hehehe

Emy Omar said...

wah kemain lagi ye sham..suka2 je nak gigit orang tu ye..kita tak penah tengok cite ni tak berkesempatan..teringin gak nak tengok pujaan hati awak tu

Mimi said...

wah..not bad..bole tahan ensem gak..kalo da namanya pelakon dr korea tu mmglah ado ramai peminat dikalangan remaja2 seperti kita..ehem ;)

Puan Iza said...

Memang kacak!

Puan Iza said...

Memang kacak!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails