Monday, April 05, 2010

haku pon nk cun jugak!!!

hehehe...mmg kecoh ler aku nih... pntang tgk org lain bli ...haku pon sebok gak.. padahal da lama giler  x makan.. salu makan on-off.. pas2 bila da abis...brkurun nk bli yg baru... tp sbb tgk entry hirda last week.. telah membuka hati ku (giler skema) untuk membelinya.. sbb xleh tahan bila baca ayat hirda yg last tu... nnti dia sorang je cun aku x cun mana bleh kan... mak nk gak jelita sama...hehehe

okeh sapa yg nk beli EPO gaks... sila cari di pharmacy CARING yer... sbb aku da survey da kt pharmacy lain mahal sket...giler kedekut kan...beli EPO pon nk g survey bagai.. tp aku mmg camni ..bila dpt bli yg murah aku akan rasa banggaaaaa gilerrrrr...kekekeke... yg aku beli nih 3 botol x 180 capsules = RM 139 ...siap dpt free voucher rm10 lagi... so sila cari di sanaaaaaaaa..



10 comments:

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

amboi, semua pakai nak cantik jelita.. aku pun sama noks.. kulit mak dah kusam, mak nak kena cari supplement gak ni..

sekaliiiiiii jelita tak dapat, perut buncit yang dapat! wakakakak

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

ha ha ha ha..
aku dah agak dah...sure ko terpengaruh ngan entry si hirda tu kan...

nampak gaya...aku pun nak kena cari nie...mana boleh korang jer yg nak jelita...aku pun nak gark merasa jelita kan...

Jasfyra said...

huyyo...nanti mesti ko jelita,kulit cantik dan bertambah ayu...camni aku pun nk beli ar..hihi

☆ lieya latif ☆ said...

wah...baeeek punye promote hah....ko pun ikut jejak langkah hirda yeak/...wah makin cun, gebus lagi subur ar korang .....keheeheheheh....

betul tu sham, survey laa baru dpt harge yg berpatutan...

thanks for the info key!!

Softtouch [Hanim] said...

kelas sham....sy pun nk cntik jelita jugak...haruslah kene survey sham untuk jd pembeli yg bijak...nnti sharelah dia punya kesan n kebaikan yer...TQ

Hirda Ibrahim said...

heheheh
blackmores, sila kasi komisen kat aku...
wahhh mak jeles..aku ingat aku beli tu dh tahap murah dh. rupanya ko lagi dpt murah.

aku mkn, so far yg aku notice, sengal2 badan dh x de.
rupa paras jelita blom lagi.. aku nk elokkan kulit muka yg kusam ni hah...

seksa benor aku nk telan ko, dh le aku amik 2 capsule sehari.

As said...

amboi...kuat sungguh penangan hirda nak cantik bagai... camni nak mkn jugak arrr...hehehe
mana boleh ko ngan hirda jer cun...hehehe

As said...

amboi...kuat sungguh penangan hirda nak cantik bagai... camni nak mkn jugak arrr...hehehe
mana boleh ko ngan hirda jer cun...hehehe

Mimi said...

aku pun amik tp cap murah je...naturelle buatan mesia..

baguih epo ni..aku pulak jenis ada pms yg 'bak puting beliung'..sgt bagus utk kesihatan (ayat skema gak nih)

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

hahaha... marilah kite chantek bsama2.. aku pun start amik benda ni.. dah 2 weeks

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails