Tuesday, April 06, 2010

jalan-jalan weken

ni citer hari sabtu baru2 nih... memandangkan rasa da lama sgt x memanjat shopping complex time weken.. so hari  sabtu saja jer la jalan2 g OU.. lg pon echa sibuk nk brjalan (yer salahkan anak yer...) tp rasa cam bosan plak skang ni kalo g shopping complex.. x tau mana nk pegi lak rasanya..( ini kata2 org yg x brp nk ada duit mmg camni la..) yer la kalo dpt masuk sumer butik pas2 keluar kiri kanan penuh paperbag baru la x bosan kannnn... hehehe..


pic ni echa yg snap yer... siap paksa kitorang wat sign peace lg... layan jer laaa


byk gak pic yg echa snap...tp bih kurang jer la.. mesti ada sign peace yer..


turn echa plak... oh bantal busuk sibuk plak ada skali....


jgn lak salah anggap bila tgk pic ni yer.. mak xde bli apa2 pon kt coach tu... g tgk2 jer..huwahhhhh sedeyyyy

pas da bosan jalan2 kt OU tu..echa sibuk ajak tgk wayang plak.. nk tgk kt gsc ramai plak org nk beratur... ramai nk tgk citer titans tu.. so kitorang g curve plak.. pas2 try tgk kt cineleisure pon ramai gak.. tp sbb echa da merengek nk tgk wayang gak.. so kitorang bli la tiket citer "how to train your dragon" (eh betul ke tajuk dia nih...betul kot).. citer katun la.. ni je yg sesuai nk bwk echa.. pas2 leh plak echa bantai tido kt dalam tu.. tensen je mak pak dia nih... tp gambo kt curve ngan cineleisure tarak yer... xde mood nk brgambar.. tp kt e@curve tu ada promosi apa ntah.. aku tgk ada artis cam sharipah amani ngan adik dia yg 2 org tu ntah apa nama ntah mak lupa... ada joe thoo phat, daniel malaysia idol pas2 ada la 2-3 org lg x glemer so aku x kenal ...kuakakaka..


last pic... peace no war..byeeee!!


9 comments:

Softtouch [Hanim] said...

pndainya echa snap pic yer...nmpak dah besar plak echa dalam gambar tu...bntal busuk xtinggal..agak2 kalu sorok kan tu mau meraung echa cr bantal tu...he he he

Jasfyra said...

pandainya echa snap picca korang..xkisahla kena wat peace je..asal dia pandai..hihi

☆ lieya latif ☆ said...

hahaahahah...minah peace sorang nie...dia amik gambar org lain pun kene wat sign peace yeak....hahaahah...comel jek aku bace wei...kire boleh harap ar ni...cun ape gambar korang tu.....

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

senang ler ko sekarang..leh posing2 feel romantik ngan choy...echa ada tukang snap gambar....pandai arr4 minah debap tu...

ish iksh iskh...geram tul aku ngan echa nie...makin besar, makin sedap badan dia ko.....

♥♥♥ Mrs. Hasanif ♥♥♥ said...

ada bakat dah echa ni ngambil gambo.. hahaha

lama nya aku x p tgk wayang...

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

wah tu amik gambar kat coach tu feeling2 nak beli la tu satu hari nanti..

eh echa dah nampak besar dah (gambar last tu) .. aku suka rambut sekarang ni, ala2 gegirl sikit, jangan potong rambut cam jantan lagi tau

Puan Iza said...

Pasni korang leh lah selalu bergambar berdua sbb echa dah pandai snap pic....untung korang :-)

Echa dah besarkan...tp yg x tahan tu....bantal busyuk ke mana ajer kan
hehehehe

As said...

pandai echa snap gambo.. dah boleh harap anak dara ni.. ehehehe...
xpe sham x beli xpe.. asal amik gambo jadi la...

Hirda Ibrahim said...

aku suka dressing echa....
cute..
poms ajaq aku camna nk besarkan pic yer...

hahaha.. yer statement org2 cam kita selalunya pi shopping mall camtu aaa... boring x tau nk pi mana dah.. padahal cuba bg aku 5-10k. lajuuuu je kaki aku melangkah.. terus x boring.. LOL

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails