Friday, April 30, 2010

Crocs warehouse sales yg bes giler...

ohh semalam aku amik cuti sbb byk urusan yg nk kena setel.. cooi pon cuti gak.. bnda paling pnting nk buat ialah nk g servis keta.. sbb x tau pesal..keta aku cpt sgt bateri dah kong.. so risau gak kalo altenator dia rosak ke apa ker kan.. so wat la appointment ngan proton servis mutiara damansara kul 9am.. so smentara nk tggu keta itu dicheck leh la aku g crocs warehouse sales ini kt ikano...

jgn risau yer.. dijamin ori.. tgk tu "brought to you by kinderdjk sdn. bhd." aku siap call crocs malaysia lg nk konpemkan..hehehe..

giler awal smpai k.. siap g bekfes dlu kt ikea pas2 bru datang sini.. lom bukak lg ko... tgk jam bru pukul 9.30... dia start kul 10a.m.... so tggu la kejap kt dpn tu.. tgk keliling org cam x ramai je.. hati pon brbunga riang smbil brdoa mintak2 la org x ramai.. senang nk memilih dn mmbayar nnti..kekeke... bila dah bukak n queue..aku org yg kelima dr depan okeh..(wahhh hirda sila kagum ngan aku...)


mmg x ramai org ko.. korang tgk la.. lapang je kt dalam tu ha.. aku rasa ramai yg x tau whouse ni start 29hb.. sbb kt paper tulis 30 april hingga 3 mei.. padahal mmg da start 29hb.. konon2 preview sales utk digi user... but ekceli sumer pon leh masuk... pic ni diambil masa aku nk blah da.. dlm kul 12 camtu 


senang nk shopping kt whouse kalo bwk shopping bag ikea nih.. sumbat je sumer brg dlm tu.. aku sorang je yg bwk shopping bag.. yg lain dtg lenggang kangkung.. skali ko bli byk giler dah payah nk bwk.. mujur ada kotak2 besar yg dah kosong.. dpt la dorang guna nk isi kasut


so bg anda2 sumer yg nk tau best ker tak warehouse nih..meh sini mak nk tunjuk.. korang nilai ler sndiri yer..

ini kasut cooi yer...Crocs Wraith... warehouse price RM90 ... masih ada di butik dgn harga RM189


ni pon cooi punyer gak .. ntah hapa nama dia ntah... whouse price RM40


yg ni aku la punyer... si mary jane yg mnjadi pujaan hatiku selalu..ada mcm2 kaler.. biru, coklat, merah, burgundy, black, green etc... payah dah nk dpt design ni kt butik.. tp aku suka sbb sgt selesa.. whouse price RM40...(n/p : RM 129).. tp kalo kt outlet crocs kt mines leh dpt RM64.50.. tp mmg dah xde design ni kt mines..


aku punyer gak...havana whouse price RM100...(n/p : 209).. ada kaler black aje... masih ada di butik/ outlet tp payah gak nk cari design ni.. ohhh i likeeee ok kasut nih.. mak puashati sbb dpt bli murahh (murah dri normal price la kan.. almost 50% tu)..


yg ni untuk anakanda ku yg tercinta... crocs gabby..whouse price RM50..(n/p: RM129).. ada kaler black ngan cotton candy jer kot.. ohhh ni pon aku sgt puashati sbb dah lama aku mengidam nk blikan kasut ni utk echa.. tp echa kurang brminat.. xpe akan ku paksa jugak echa memakainya...hahahaha



design olivia ni takde yer kt whouse tu.. yg ni aku bli kt butik crocs kt ikano tu.. sbb pas byr sumer kasut.. dapat plak voucher crocs RM20 hinggit valid smpai 3 mei je.. aku plak mmg nk bli crocs olivia nih.. so apa lagi..terus la g butik crocs n smbar ini kasut.. jimat ler 20 hinggit.. boleh la tu..


ini sumer kasut hasil rembatan smlam.. tp bukan sumer aku punyer.. ada yg org kirim..


ni je kitorang punyer... yg havana lg satu tu adik aku punyer.. ehh baru pasan.. sumer kaler gelap2 yer...



selain dri design2 yg aku tunjuk kt atas.. ada byk lg design yg cntik2 ada kt situ dgn hrga yg bg aku murah la nk compare ngan butik kan.. tp pd sesapa yg nk cari crocsband, olivia ngan cyprus mintak mahap yer..mmg xde design tu.. kalo ada mmg aku dah borong..  so ni antara yg aku igt la kan..


crocs buzzlightyear RM60 (n/p :RM129)









crocs electro RM80 (n/p : RM129)










 sassari RM60 (n/p : RM169)







tideline canvas RM100 (n/p : RM209)
tideline leather RM130 (n/p : RM239)









arghh x larat dah aku nk gogel pics.. korang gogel la sndiri yer..

scutes kids RM35
mary jane kids RM35
athens mens/ women/ kids  RM40
kids cayman RM35
scooby doo molded RM35


dan macam2 lagi la design.. sumer pd harga yg boleh meruntun jiwa.. n sapa yg digi user leh dpt 5% extra lg discount.. so kawan2 apa lagi.. kalo anda ingin membeli secara berhemah (err... berhemah ker aku..) seperti saya... sila la pergi crocs warehouse sale di ikano power centre, 2nd floor... dari 29 april hingga 3 mei yer... so hepi shopping!!




9 comments:

As said...

amboi byk tul ko rembat kasut crocs sham... kaki aku x sesuai pakai... huhuhu... sebenarnyer ok.. aku jer rasa buruk kat kaki aku.. aku minat kasut echa tuh.. cantik.. gegirl gitew... ko ni beli kasut dah mcm leh jual balik.. mmg berbaloi rembat bebanyk sbb murah giler...

Hirda Ibrahim said...

Ha ha ha...
bagus.. ko dh ngikut aku poms. cepat & pantas. org ke 5 tu.. mak kagum!!

mary jane cekelat sgt cantikkkk
i wantttt
tunggu aku pi esok. hope ada le lagi.

JuJue said...

crocs?? waarrgghhh takmooo takot kaki masuk dalam escalatorrrr...

☆ lieya latif ☆ said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhhhh soping sakan ko pumpuan...cnatik2 plak tu yg ko pilih.....mmg cun wei...

amboi2 ko dah belikasut tuk 'outing' kite ke......aku pakai snikers jek kot.....kate nak berjalan sampai pengsan kan wakkaakakakaakak

Mimi said...

sakan borong..tp betoi tu..kiranya berhemah la..
Kalo kira seme byk tul penjimatan kan kalo beli kt WS camni..

mella said...

wow manyaknyer borong... memang jeles ngan maryjane tu.. i pon suke :((

♫♪ Cik Puan Mimi ♫♪ said...

cish pakkal la aku balik kampung.. kalau tak aku punmesti borong sama.. jeles aku kau dapat mary jane. kalau aku tau, aku kirim kat kau sepasang tau..

aku pun minat maryjane .. takat ni baru ada 3 kaler jer. ingat nak tambah koleksi, tp memagn jenis ni dah tak banyak keluar kat outlet

kau banyak beli warna coklat, tak pe boleh match dengan semua baju.. senang citer

Softtouch [Hanim] said...

bestnya sham..banyak membeli haa...byk jgk dia less yer..untung sham beli dpt murah....

♥♥♥ سواي @ ماما ايمان شاهيراه ♥♥♥ said...

nyampahhhhhhhhhhhhh aku....


giler murah sham oii..ni barulah bhemah namanya...hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails